Eurovision 2022: Με δημιουργία Κουδουνάρη η Ανδρομάχη - Φόρεσε ή όχι εσώρουχο στο τιρκουάζ χαλί

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Με δημιουργία Κουδουνάρη η Ανδρομάχη - Φόρεσε ή όχι εσώρουχο στο τιρκουάζ χαλί

Ξεκίνησε η εβδομάδα που περίμεναν όλοι οι Eurofans, καθώς οι καλλιτέχνες από όλες τις χώρες περπάτησαν στο τυρκουάζ χαλί και σηματοδότησαν την έναρξη του 66ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αύριο Τρίτη 10/5 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός, που θα συμμετέχει και η Ελλάδα, ενώ το Σάββατο 14/5 θα λάβει χώρα ο Μεγάλος Τελικός. (Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες)

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Ανδρομάχη με τη δημιουργία του Κουδουνάρη

Και μπορεί οι πρόβες ήδη να έχουν αναδείξει τα μεγάλα φαβορί της φετινής χρονιάς, ωστόσο οι τραγουδιστές προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις στο τιρκουάζ χαλί και να κερδίσουν τις πολυπόθητες ψήφους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, εκπρόσωπος της Κύπρου, που μάγεψε τους παρευρισκόμενους με την αποκαλυπτική δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη.

Η νεαρή τραγουδίστρια φοράει μια ροζ στραυταλιζέ μακριά τουαλέτα, η οποία έχει ένα τεράστιο σκίσιμο στο αριστερό της πόδι, που ανεβαίνει πάνω από τον γοφό της. Δεν είναι λίγοι εκείνοι δε που σχολίασαν αυτή την εμφάνιση και ρώτησαν ο ίδιο που ρώταγαν την Καίτη Γαρμπή, όταν συμμετείχε στην Eurovision.

Η Ανδρομάχη στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision

Φωτογραφίες: ANDRES PUTTING

Με φούξια εντυπωσιακή τουαλέτα η Αμάντα Γεωργιαδη στο Τυρκουάζ Χαλί

Το Σάββατο 7/5 έλαβε χώρα η επίσημη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale, στο Τορίνο της Ιταλίας, πριν τον Ημιτελικό της 66ης Eurovision. Εκεί βρέθηκαν όλοι οι καλλιτέχνες από τις 40 χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό. Ανάμεσά τους ήταν και η Αμάντα Γεωργιάδη, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision. Εντυπωσιακή για άλλη μία φορά, η νεαρή τραγουδίστρια περπάτησε στο Τυρκουάζ Χαλί και μίλησε με τους δημοσιογράφους.

Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), που έχει αλλάξει χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δίνεται το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας του Διαγωνισμού. Η Ελλάδα εμφανίστηκε 30ή στο Τυρκουάζ Χαλί.

Για άλλη μία φορά, η Αμάντα ήταν συγκλονιστική με μια δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη (Δείτε εδώ το υπέροχο φόρεμά της για τον Ημιτελικό της Eurovision 2022).

Αυτή τη φορά φόρεσε ένα υπέροχο μάξι στράπλες φόρεμα σε μία πολύ ιδιαίτερη και όμορφη απόχρωση του φούξια. Είχε πολύ ρομαντικό vibe η όλη εμφάνισή της και θύμιζε πριγκίπισσα.

αμαντα τυρκουαλ χαλι eurovision 2022

γεωργιαδη eurovision 2022

αμαντα γεωργιαδη τυρκουαζ χαλί 2022

γεωργιαδη eurovision 2022

αμαντα γεωργιαδη τυρκουαζ χαλι

Η μέρα ήταν ιδιαίτερα βροχερή αλλά αυτό δεν πτόησε την Αμάντα, η οποία κρατώντας το φόρεμά της ψηλά περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί. Μάλιστα, έστειλε και ένα μήνυμα στη γιαγιά της στην Ελλάδα, μιλώντας ελληνικά: «Σε αγαπώ γιαγιά!».

eurovision 2022 αμαντα

PHOTO CREDITS: qAsbjornmyrvold