Mακριά μανίκια και έντονοι ώμοι - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη για τη Eurovision 2022

Η δημιουργία σχεδιάστριας διεθνούς φήμης που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mακριά μανίκια και έντονοι ώμοι - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη για τη Eurovision 2022

Η Eurovision 2022 πλησιάζει και όλες οι χώρες ετοιμάζουν πυρετωδώς την παρουσίαση του τραγουδιού της. Έτσι και η δική μας Αμάντα Γεωργιάδη, βρίσκεται ήδη στο Τορίνο της Ιταλίας και προετοιμάζεται καθώς την Τρίτη 10 Μαΐου θα διαγωνιστεί με το «Die Together» στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.(Δείτε εδώ τις αλλαγές που ζήτησε τελευταία στιγμή η ελληνική αποστολή)

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο μεγαλοπρεπές Pala Olimpico.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Αμάντα με Celia Kritharioti

Η Αμάντα Γεωργιάδη εμφανίζεται με ένα υπέροχο φόρεμα, δημιουργία που φέρει την υπογραφή της διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Όπως αποκάλυψε ο οίκος Celia Kritharioti Couture στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μία τουαλέτα με μακριά μανίκια, έντονους ώμους και τονισμένη μέση από λευκό μεταξωτό μεταλλικό λευκό σιφόν με ιριδίζουσες αποχρώσεις, το οποίο έγινε ειδική παραγγελία από την Ιταλία.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια βρέθηκε στο ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας για τρεις πρόβες προκειμένου να είναι άψογη η εμφάνιση της. Ο οίκος της Σίλιας Κριθαριώτη επιμελείται τόσο στη σκηνή του εμβληματικού διαγωνισμού όσο και στη red carpet εμφάνισή της.

Όσο για το υπόλοιπο σκηνικό τα εύσημα απονέμονται στους Γιάννη Μουρίκη, που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του σκηνικού και ο Φωκάς Ευαγγελινός υπογράφει την επιμέλεια και σκηνοθεσία της σκηνικής παρουσίας, για μία ακόμη φορά.

Ας θυμηθούμε σε ποια θέση θα εμφανιστεί η χώρα μας στον ημιτελικό!

Βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική ευθεία για τον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά. Σήμερα, 29/3 γνωστοποιήθηκε η σειρά που θα διαγωνιστούν οι χώρες σε κάθε ημιτελικό. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό, στις 10 Μαΐου, ενώ η Κύπρος στον δεύτερο στις 12 Μαΐου. (Δείτε ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα οι στοιχηματικές)

Στο Τορίνο της Ιταλίας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, με το τραγούδι «Die together». Η σειρά εμφάνισης όμως όπως όλοι γνωρίζουμε παίζει καίριο ρόλο για τις χώρες που θα προκριθούν στο τελικό.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος αποδείχθηκαν αρκετά τυχερές ακόμα και σε αυτό το κομμάτι, αφού και οι δύο θα διαγωνιστούν μετά το μισό της βραδιάς που θεωρείται πιο ευνοϊκό. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος στην 9η θέση.

Eurovision