Ιωάννα Σιαμπάνη: Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Σιαμπάνη: Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως την ίδια την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks.

Μπορεί η ίδια να μην αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, ωστόσο παρέμεινε αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί για το ατύχημα της μητέρα της καθώς συγκρούστηκε σε αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Οινόη.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη

Ανάρτηση Ιωάννας Σιαμπάνη

Αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «My style rocks», γνωρίσαμε για πρώτη φορά την μελαχρινή καλλονή, Ιωάννα Σιαμπάνη. Η ίδια εδώ και αρκετά χρόνια είναι άκρως ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της θέλησε να αποκαλύψει μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Σιαμπάνη

«Ο Τζίμης είναι ο σύντροφός μου αρκετά χρόνια τώρα, έχουμε επισημοποιήσει και τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων μου. Δεν έχω προλάβει ούτε ναι θα πω! Ήταν κάτι το οποίο και οι δύο το περιμέναμε, οπότε το ένιωσε και το είπε πολύ όμορφα. Χάρηκα πολύ».