Eurovision 2022: «Σκέφτηκα ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης

Φανερά εξαντλημένη αλλά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2022: «Σκέφτηκα ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης

Την όγδοη θέση κατέκτησε στην φετινή Eurovision η Ελλάδα, την οποία εκπροσώπησε η Αμάντα Γεωργιάδη με το Die Together, συγκεντρώνοντας 215 βαθμούς, ενώ νικητές αναδείχθηκαν οι Kalush Orchestra με τη Stefania για την Ουκρανία (δείτε εδώ όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό).

Η Αμάντα Γεωργιάδη λίγο μετά τον τελικός προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις στον δημοσιογράφο Θάνο Κλωνόπουλο και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Ικανοποιημένη με την 8η θέση στην Eurovision η Αμάντα

«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “ok θα το απολαύσω”. Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα».

Για τους Kalush Orchestra και τη νίκη τους είπε:«Καλό τραγούδι, καλά παιδιά…».

Η Αμάντα απάντησε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει τώρα που όλα τελείωσαν: «Θα κοιμηθώ».

Οι δηλώσεις της Αμάντα λίγο πριν τον τελικό

Η Αμάντα Γεωργιάδη μιλά στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, και αποκαλύπτει τα πάντα, ενώ δηλώνει πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό!

Η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε πως «νιώθω υπέροχα! Το χειροκρότημα του κόσμου στον ημιτελικό με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την αγάπη του, για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα που μου έστειλαν, για την υποστήριξή του. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά. Αυτό που με απασχολεί είναι το να έχω μια καλή εμφάνιση στον τελικό, να περάσουμε καλά και να κάνω περήφανους τους Ελληνες».

Σε ερώτησή της δημοσιογράφου για το αν έχει κάποιο γούρι μαζί της, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2022 απάντησε: πως «συνήθως δεν έχω κάποιο γούρι, αλλά από την αρχή του διαγωνισμού της Eurovision μέχρι και τώρα έχω τη σημαία της Ελλάδας μαζί μου».