Άντζελα Γκερέκου: «Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και...» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

«Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άντζελα Γκερέκου: «Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και...» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της υιοθεσίας και στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου όσο όμως και στο ελληνικό MeToo.

Να υιοθετήσει ένα παιδάκι ήθελε η Άντζελα Γκερέκου

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια.

Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy είπε: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».

Πολύ ευχάριστα νέα για την Άντζελα Γκερέκου - Τι συνέβη;

Την Άντζελα Γκερέκου την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA στη σειρά «Γη της Ελιάς» όπου πρωταγωνιστεί. Η ίδια έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές όπου την έχουν αποθεώσει αρκετές φορές στα social media.

Ωστόσο, αυτή τη φορά "έσκασαν" τα ευχάριστα για την γνωστή ηθοποιό αλλά και πρόεδρο του ΕΟΤ καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά της στον ελληνικό τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ναυτιλιακή εφημερίδα Maritime Economy στο πλαίσιο του εορτασμού των δέκα χρόνων λειτουργίας της θέλησε να βραβεύσει την Άντζελα Γκερέκου για όσα έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό τουρισμό μέσα από τον ρόλο του προέδρου του ΕΟΤ. Μάλιστα, η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί προκειμένου να απαθανατίσει την στιγμή την βράβευσης.

Άντζελα Γκερέκου - Βράβευση

Η βράβευση της Άντζελας Γκερέκου

Αποκλειστική φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου