Ανδρομάχη για Eurovision 2022: «Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, είναι δικό μου θέμα»

«Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανδρομάχη για Eurovision 2022: «Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, είναι δικό μου θέμα»

Το απόγευμα της Κυριακής 15/5 η Ανδρομάχη Δημητροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» καθώς επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα λίγες ώρες μετά από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 όπου πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια εκπροσώπησε φέτος της Κύπρο, ωστόσο όπως είδαμε στον Β' Ημιτελικό δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι».

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου για την Eurovision

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε.

Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα. Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου.

Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».

«Όποιος βλέπει και ακούει...» - Η ανάρτηση όλο νόημα και η στήριξη του συντρόφου της Ανδρομάχης

Μετά την απογοήτευση πολλών από τον αποκλεισμό της Κύπρου στον β' ημιτελικό της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 12/5, μετά την Ανδρομάχη που σχολίασε το γεγονός, και ο σύντροφός της ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο Τορίνο, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση και καμάρωσε την αγαπημένη του στη σκηνή της Εurovision.

Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Ανδρομάχης

Ο Ανδρέας λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Προχωράμε όποιος βλέπει και ακούει καταλαβαίνει» δείχνοντας έτσι και δημόσια το θαυμασμό και την στήριξη στην αγαπημένη του, και η ίδια αναδημοσίευσε την ανάρτηση στο δικό της προφίλ.

Η ανάρτηση όλο νόημα και η στήριξη του συντρόφου της Ανδρομάχης