«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με μείωνε, με πρόσβαλε, μου χαλούσε το κέφι»

«Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με μείωνε, με πρόσβαλε, μου χαλούσε το κέφι»

Η Ευγενία Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Status στο Astra Tv όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί όσο τίποτα άλλο αλλά και για το πόσο δύσκολα πέρασε σε συνεργασίες της.

Η σπάνια αποκάλυψη της Ευγενίας Παναγοπούλου

«Έχω συνεργαστεί και με τους τρεις ανθρώπους που έχουν δεχθεί καταγγελίες. Τους έχω θαυμάσει, έχω βασίσει τα θεατρικά μου όνειρα κοντά τους. Με τον κύριο Φιλιππίδη ήμουν τρία συνεχόμενα χρόνια. Μετρούσε η γνώμη τους και συνδέθηκα μαζί τους. Είναι πολύ δυσάρεστο για ένα νέο καλλιτέχνη να πέφτει από τα μάτια του το πρότυπό του.

Ευγενία Παναγοπούλου

Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη. Έπεσε από τα μάτια μου όταν συνεργάστηκα μαζί του. Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή, με αυτό που πίστευα ότι είναι σαν άνθρωπος, με τους ρόλους που έπαιζε κι όλα αυτά που θεωρούσα πως πρέσβευε.

Η συνεργασία μας κάποιες φορές ήταν ομαλή και κάποιες φορές δύσκολη για εμένα… Έκανα πολλή υπομονή κι όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, του έστειλα ένα μήνυμα κι ολοκλήρωσα το θέμα. Εισέπραξα πολλών μορφών συμπεριφορές… Ένας ηθοποιός που είναι πολύ θετικός, έχει όρεξη για δουλειά και σε κοιτά σαν κουτάβι δεν συνάδουν συμπεριφορές να τον μειώσεις, να τον προσβάλεις και να του χαλάσεις το κέφι».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του»

Το πρωί του Σαββάτου (14/5) μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την άγνωστη φίλια με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο σχετικά με το κίνημα #metoo.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ότι αγαπάει. Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000, και μου λένε πως «είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις.

Χρήστος Θηβαίος

Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό, Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό, όμως, πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω. Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου, είναι ο Γιάννης Χαρούλης.

Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας».