Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Ζαμπίδης στο πλευρό της αγαπημένης του - Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Γεννά από ώρα σε ώρα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Ζαμπίδης στο πλευρό της αγαπημένης του - Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Πως και πως περιμένει ο Μιχάλης Ζαμπίδης μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο τα δίδυμα μωράκια τους καθώς από ώρα σε ώρα η ίδια πρόκειται να γεννήσει. (δείτε εδώ πώς το ανακοίνωσε).

Μάλιστα, ο πρωταθλητής του kick boxing είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής (15/5) θέλησε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είναι στο μαιευτήριο μιας και η ώρα έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγραψε χαρακτηριστικά: στη λεζάντα της φωτογραφίας «Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…».

Η τρυφερή ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη

«Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύντροφο, η οποία είναι έγκυος και σε ένα μήνα πρόκειται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

«Είδα πολλά πηγαία καλά χαρακτηριστικά, επένδυσα πολύ χρόνο και ενέργεια. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα.

Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά.

Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων και η Μαρία δεν θέλει να το ξέρει καθόλου. Όταν μάθαμε για τα δίδυμα πετάξαμε από τη χαρά μας. Τον επόμενο μήνα γεννάμε κιόλας. Θα παντρευτούμε με την εγκυμοσύνη, γιατί προέκυψαν κάποια προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.