Μιχάλης Ζαμπίδης: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του περιμένει δίδυμα

Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Ζαμπίδης: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά - Η σύντροφός του περιμένει δίδυμα

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και μάλιστα η σύντροφός του Μαρία (Δείτε εδώ την κούκλα σύντροφό του) περιμένει δίδυμα, γεγονός που έχει κάνει το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, το πρωί της Τρίτης 12/4 στο «Πρωινό».

Πατέρας ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Το ζευγάρι που είναι μαζί 3 χρόνια προσπαθούσε καιρό να κάνει οικογένεια και επιτέλους τα κατάφερε. «Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένου δύο όμορφα πλασματάκια σύντομα στη ζωή μας. Δίδυμα! Αλλάζω απότομα πίστα, το ήθελα το ένιωθα. Έχει η μαμά της Μαρίας δίδυμα οπότε πόνταρα στο γονίδιο. Δεν ξέρουμε το φύλο, ανυπομονούμε. Είμαι οκ ό, τι και να έρθει.

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από πολλά χρόνια μοναξιάς με τον πρωταθλητισμό, το σπίτι θα γεμίσει ζωή. Περιμένω αυτό το όμορφο δώρο από εκεί ψηλά»

«Λύγισε» στον αέρα του Πρωινού η μητέρα του Μιχάλη Ζαμπίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης -που πήγαν πρόσφατα να τον ληστέψουν- το πρωί της Πέμπτης (16/12) ο οποίος δέχτηκε μια έκπληξη από τους παρουσιαστές. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε ξαφνικά στο τηλεοπτικό παράθυρο η μητέρα του, Γωγώ Σαμπάνη.

«Γεια σας και από εμένα. Τι ωραία παρέα που είσαστε. Με συγκινήσατε. Γεια σου αστέρι μου. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Μιχάλη. Είναι η κολόνα μου. Έχω δύο γιους, παλιά έλεγα δύο κολονάκια, τώρα είναι δύο κολόνες. Με συγκινείτε κάθε φορά, γιατί μου το κάνετε αυτό;

Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι χαμηλών τόνων, είναι σημαντικό αυτό. Και όπως λέει και ο ίδιος, κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά. (…) Θα σας πει και ο ίδιος, δεν έχω δει ποτέ αγώνα του. Ποτέ όμως! Ήταν δίπλα μου, και μου έλεγε να το δω στην τηλεόραση. Τώρα βλέπω κάτι μικρά βιντεάκια, αλλά και πάλι το κλείνω. Δεν έχω δει ποτέ αγώνα, παρόλο που έχω βρεθεί πολλές φορές σε στάδιο» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Μιχάλη Ζαμπίδη.