Κομψή με τιρκουάζ κοστούμι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη

Πού βρέθηκε η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κομψή με τιρκουάζ κοστούμι - Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη

Το Σάββατο (14/5), η Νατάσα Παζαΐτη, έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου «Μια κορδελίτσα που την λέγαν Ιππολύτη» από τη συγγραφέα Αργυρώ Αγγελοπούλου, στην έκδοση του οποίου έχει συμβάλει και η ίδια.

To βιβλίο πραγματεύεται τη μάχη που δίνει μία μητέρα με τον καρκίνο του μαστού και τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσει το θέμα αυτό της στα παιδιά της. Η ίδια η Νατάσα Παζαΐτη άλλωστε είναι μία πολύ τρυφερή μητέρα (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει για τα παιδιά της).

«Για την μητέρα που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού, που αναρωτήθηκε πώς θα νιώσουν τα παιδιά της, που προβληματίστηκε για την αλλαγή στο σώμα της, που καθημερινά κοντοστέκεται το βλέμμα της στην τομή στο στήθος της.

Για όλες τις γυναίκες που μένουν δυνατές, προχωράνε με ψηλά το κεφάλι και ζούνε την κάθε στιγμή.. δεν εγκαταλείπουν την μάχη και δεν παραδίδονται...», έγραψε η ίδια στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

Πιο λαμπερή από ποτέ η Νατάσα Παζαΐτη

Νατάσα Παζαΐτη τιρκουάζ κοστούμι
Νατάσα Παζαΐτη παρουσίαση βιβλίου

Το σημαντικό έργο της Νατάσας Παζαΐτη

Ξεκίνησε με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Επιστημών Υγείας στο τμήμα της Ιατρικής από όπου κι αποφοίτησε το 2004. Πήρε την ειδικότητά της στη Γενική Χειρουργική από την Α’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.

Εκπαιδεύτηκε στην Ογκοπλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του μαστού στο St Thomas Hospital του King’s College του Λονδίνου στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και στις παθήσεις και στη Χειρουργική Μαστού στη Μονάδα Μαστού του Guys’ Hospital του King’s College και συνέχισε την εκπαίδευσή της στην αποκατάσταση συμπλέγματος θηλής θηλαίας άλω με ‘micropigmentation’ στο Finishing Touches Group της Μεγάλης Βρετανίας.

Η εξειδίκευσή της πιστοποιήθηκε με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειρουργικής Μαστού από το European Board of Breast Surgery.

Έχει τεράστια εμπειρία στην διαγνωστική και επεμβατική χρήση υπερήχων μαστού και είναι η μοναδική στην Ελλάδα και από τους λίγους χειρουργούς στον κόσμο που έλαβε πιστοποίηση για την χρησιμοποίηση υπερήχων μαστού από το North Bristol NHS Trust-Southmead Hospital.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων διαγνωστικής προσέγγισης και χειρουργικής του Μαστού στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Παρίσι και έχει εκπαιδευτεί στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο University of Dundee και στο European Institute of TeleSurgery στο Στρασβούργο.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Μονάδα Μαστού της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, Υπεύθυνη του Κέντρου Μαστού στη Γυναικολογική Κλινική Embio Medical Center, Επιστημονική Υπεύθυνη της Μονάδας Μαστού στη Βιοκλινική Αθηνών και Διευθύντρια του Τμήματος Μαστού της Αθηναϊκής Κλινικής. Σήμερα είναι Διευθύντρια της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General.