Γέννησε η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη - Μπαμπάς για πρώτη φορά

Ποιο είναι το φύλο των μωρών;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γέννησε η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη - Μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγο διάστημα πριν δημοσιοποίησε πως θα γινόταν για πρώτη φορά πατέρας. Αυτή η στιγμή έφτασε και τα ξημερώματα της Δευτέρας 16/5 ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά του.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν γνώριζαν το φύλο των μωρών και περίμεναν μέχρι τη στιγμή της γέννας για να τα μάθουν, ωστόσο, αφού τα δύο τους παιδιά βρίσκονται πλέον στην αγκαλιά τους, έγινε γνωστό πως πρόκειται για δύο πανέμορφα κορίτσια.

Μάλιστα, λίγη ώρα πριν κρατήσει στα χέρια του τις κόρες του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φτογραφία του με την σύντροφό του στο μαιευτήριο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις στιγμές αγωνίας του.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη λίγο πριν την γέννα της συντρόφου του

«Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη φωτογραφία του με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Στο πρόσωπο της αγαπημένης του Μαρίας έχει βρει τον αληθινό έρωτα ο πρωταθλήτής του kickboxing καθώς και οι δυο περνάνε απίστευτα. Μάλιστα, και οι δυο έχουν στενή σχέση με την γυμναστική μιας και η σύντροφός του εργάζεται στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των παιδιών τους.

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο ίδιος στην εκπομπή Love It -διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του-.

Το πρωί της Κυριακής 1/5, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους “καλό μήνα”, με τον ίδιο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του.

«Καλό μήνα και από τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΣ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

undefined