«Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων...» - Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Μιλάει για εκείνη και «λιώνει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων...» - Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύντροφο, η οποία είναι έγκυος και σε ένα μήνα πρόκειται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους (δείτε εδώ πώς το ανακοίνωσε).

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη για την σύντροφό του και την εγκυμοσύνη της

«Είδα πολλά πηγαία καλά χαρακτηριστικά, επένδυσα πολύ χρόνο και ενέργεια. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Η γνωριμία μας ήταν λίγο ιδιαίτερη γιατί την είχα δει κάποιες φορές σε ένα μέρος που δούλευε και πήγαινα εγώ και της ζήταγα μία μπάλα παγωτό χωρίς ζάχαρη και μετά έφευγα.

Την είδα μια μέρα στο Facebook και της έστειλα μήνυμα για τα γενέθλιά της και μετά μου έστειλε και εκείνη στη γιορτή μου και έτσι κάποια στιγμή βρεθήκαμε από κοντά.

Δεν γνωρίζουμε τα φύλα των διδύμων και η Μαρία δεν θέλει να το ξέρει καθόλου. Όταν μάθαμε για τα δίδυμα πετάξαμε από τη χαρά μας. Τον επόμενο μήνα γεννάμε κιόλας. Θα παντρευτούμε με την εγκυμοσύνη, γιατί προέκυψαν κάποια προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Η πρώτη φωτογραφία του Μιχάλη Ζαμπίδη με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, με την σύντροφό του, Μαρία, να είναι έγκυος και να περιμένει δίδυμα.

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο ίδιος στην εκπομπή Love It -διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του-.

Το πρωί της Κυριακής 1/5, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ευχήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους “καλό μήνα”, με τον ίδιο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του.

«Καλό μήνα και από τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΣ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

undefined