«Τη θαυμάζω τη μητέρα μου» - Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά για την σύγκριση με την Εβελίνα Παπούλια

«Με βοηθάει σε πράγματα που...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τη θαυμάζω τη μητέρα μου» - Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά για την σύγκριση με την Εβελίνα Παπούλια

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Αφροδίτη Λιάντου στην φωτογράφιση για την καλοκαιρινή παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και η ηθοποιός παραχώρησε κάποιες δηλώσεις οι οποίες σχολιάστηκαν στο πλατό την Δευτέρα 16/5.

Αυτό το διάστημα, την απολαυμβάνουμε στις οθόνες μας στην σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, και μία από τις ερωτήσεις που τέθηκαν αφορούσε το γεγονός πως ίσως πολλοί να την συγκρίνουν με την μητέρα της, την επίσης ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια. Η ίδια απάντησε πως δεν την απασχολεί αυτή η πιθανότητα, καθώς θεωρεί πως είναι διαφορετικά άτομα και δεν έχει νόημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πως κάνουν πρόβες μαζί.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου για την Εβελίνα Παπούλια

«Με στηρίζει, με βοηθάει σε πράγματα που δεν γνωρίζω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εγώ τη θαυμάζω τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει η σύγκριση μαζί της. Αλλά είμαστε και δύο διαφορετικοί άνθρωποι και πλέον πιστεύω πως έχουν σταματήσει να μας συγκρίνουν τόσο πολύ».

Ποιος είναι ο πατέρας της ηθοποιού

Γνωρίσθηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες. Παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το τέλος: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες.

Ο Γιώργος Λιάντος, ο ηθοποιός με το μεγάλο ταλέντο και την υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του, είναι ο πατέρας του κοριτσιού που τον τελευταίο καιρό απασχολεί, με την ομορφιά και τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα, τη δημοσιότητα.

Παπούλια

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.