Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Η περιουσία του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτου

Μωρέ μπράβο...

Η περιουσία του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτου
News 16.05.2022 09:32
Από Youweekly Team

Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) και τώρα διανύουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους ο ένας στο πλευρό του άλλου. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο θαυμαστά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz όμως... τι πραγματικά γνωρίζουμε για εκείνον;

Το Youweekly.gr έκανε μια μικρή έρευνα και σας αποκαλύπτει παρακάτω πτυχές της ζωής τους που - ίσως - κανείς δεν γνωρίζει έως σήμερα.

Όπως είναι γνωστό, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.

Το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κατά καιρούς η ηθοποιός έχει ανεβάσει story τόσο από το εσωτερικό όσο κι από το εξωτερικό του συγκεκριμένου σπιτιού. Η αλήθεια είναι πως η διαμονή τους εκεί είναι πολύ συχνή καθώς το θεωρούν ως το ησυχαστήριό τους. Μάλιστα, πέρυσι που η ηθοποιός απείχε από τα τηλεοπτικά δρόμενα είχε κάτσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Κρήτη σπίτι Λευτέρη Σουλτάτου

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο αγαπάνε αυτό το μέρος είναι το γεγονός πως ακόμα και τώρα που οι δουλειές του εδώ "τρέχουν" όποτε βρίσκουν χρόνο φεύγουν για Κρήτη. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, βρέθηκαν εκεί και δημοσίευσαν κοινή τους φωτογραφία στα social media (δείτε την εδώ).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά η Βάσω Λασκαράκη

Ξανθιά και κούκλα η πρώην σύζυγός του Λευτέρη Σουλτάτου - Ήταν παντρεμένος πριν την Λασκαράκη

Share