Κορμάρα στα 43 της και με δυο παιδιά - Η Βίκυ Καγιά γιόρτασε τα γενέθλια του Κρασσά στην Μύκονο

Εκείνη τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορμάρα στα 43 της και με δυο παιδιά - Η Βίκυ Καγιά γιόρτασε τα γενέθλια του Κρασσά στην Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους βρέθηκαν για το Σαββατοκύριακο στην Μύκονο, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο επιχειρηματίας είχε τα γενέθλια του και οικογενειακώς ήθελαν να τον γιορτάσουν με ένα μίνι πάρτι στη θάλασσα.

Μαζί τους βρέθηκαν και λίγοι αλλά καλοί φίλοι του ζευγαριού, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Καράβας με την σύζυγό του, οι οποίοι ήταν και στη γιορτή της παρουσιάστριας.

Όλα τα βλέμματα όμως τράβηξε η Βίκυ Καγιά, όπως ήταν λογικό άλλωστε! Διαθέτει στα 43 της χρόνια ένα απίστευτο κορμί, παρόλο που έχει κάνει δυο γέννες και εμείς γνωρίζουμε τα μυστικά της διατροφής της.

Βίντεο από τα γενέθλια του Κρασσα στην Μύκονο και την εμφάνιση της Καγιά

Νέο μέλος στην οικογένεια του Ηλία Κρασσά και της Βίκυς Καγιά

Το νέο μέλος της οικογένειας τους υποδέχτηκαν πριν από μερικές ημέρες η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς. Το ζευγάρι για χάρη των παιδιών του υιοθέτησε ένα πανέμορφο σκυλάκι από την φιλοζωική ένωση της Κατρίνας Τσάνταλη, A little Shelter.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια - μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αγκαλιές και τα παιχνίδια τους στον κήπο του σπιτιού τους.

Η ίδια είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι να δούμε αν ισχύουν οι φήμες για το GNTM και έτσι μπορεί να περνάει όσες ώρες θέλει με τα παιδιά της.

«Αυτή είναι η Spotty το νέο μέλος της οικογένειας μας, την υιοθετήσαμε πρόσφατα από το @a_little_shelter #projectφιλιππιάδα
Όταν η Spotty ήρθε στο σπίτι μας ήταν φοβισμένη και αδύναμη, μέσα σε λίγες εβδομάδες με την αγάπη των παιδιών έγινε ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση κουτάβι.
Είναι πολύ σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά μας η υιοθεσία ζώων και η φροντίδα τους. Ένα τεράστιο μπράβο για την αφοσίωση και την αγάπη της @katrina_tsantali . Ευχαριστούμε πολύ για την Spotty»