Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τι συνέβη τελικά με το Χαμογέλα και Πάλι - Η "σπόντα" της Χρηστίδου

«Καλέ… γιατί δεν το έλεγε από την αρχή και ψαχνόμασταν;;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τι συνέβη τελικά με το Χαμογέλα και Πάλι - Η

Το πρωί της Δευτέρας 16/5 στην εκπομπή Happy Day, σχολιάστηκε ένα γεγονός που απασχόλησε αρκετά τα μέσα, η παρεξήγηση αν μπορεί να ειπωθεί έτσι της Σίσσυ Χρηστίδου με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και την εμφάνιση της στο πλατό της Ελένης Τσολάκη, ενώ οι εκπομπές βρίσκονται απέναντι την ίδια ώρα.

Όπως υποστήριξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας με την αρχισυντάκτρια του Happy Day, είχε «κλείσει» να βγει στο Open Weekend από την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο την κάλεσαν μετά και από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Εκείνη, αποδέχτηκε την πρόσκληση και υποστήριξε πως τους ενημέρωσε για την προγραμματισμένη εμφάνισή της.

Ο σχολιασμός της Τσιμτσιλή και η "απάντηση" της Χρηστίδου

«Λάθος και της Αλεξάνδρας, που την αγαπώ και είναι φίλη μου. Όταν έχεις κανονίσει να βγει στο στούντιο της Τσολάκη και σε ζητάει η απέναντι εκπομπή, μπορείς να τους το πεις. Δεν είναι ωραίο. Θα βγει κάποιος ταυτόχρονα και στις δύο εκπομπές; Καίει την εμφάνισή της» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε πως η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το έκανε όλο αυτό από την καλή της την καρδιά.

Η πλευρά της Χρηστίδου ωστόσο υποστήριξε ότι δεν την “έκλεισαν” τελευταία στιγμή, αλλά την κάλεσαν ως κεντρική καλεσμένη λόγω Eurovision, εκείνη δέχτηκε και δεν τους ενημέρωσε πως είχε την πρόταση και για άλλη εκπομπή.

Στο μεταξύ, ένας διαδικτυακός ακόλουθος της Σίσσυς Χρηστίδου σχολίασε το μπέρδεμα με καυστικό τρόπο, με την παρουσιάστρια του Mega να απαντά χιουμοριστικά: «Καλέ… γιατί δεν το έλεγε από την αρχή και ψαχνόμασταν;; Σιγά.. Δεν παρεξηγούμε εμείς, στο καλό».

Η 'σπόντα' της Χρηστίδου για το σκηνικό με την Πασχαλίδου

Μετά το "άκυρο" στην Χρηστίδου πήγε στην Ελένη Τσολάκη

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εμφανίστηκε μέσω skype από τη Σουηδία το πρωί της Κυριακής 15/5 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, προκειμένου να σχολιάσουν όλοι μαζί τον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision.

Η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε και αμέσως πήγαν για διαφημιστικό διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό πείραξε αρκετά την ίδια με αποτέλεσμα να μην βγει ποτέ στην εκπομπή

Λίγη ώρα μετά και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 12 η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend», που παίζει απέναντι από το «Χαμογέλα και πάλι». Ωστόσο, ούτε η Ελένη Τσολάκη ούτε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έκανε κάποια αναφορά για τα όσα έγιναν νωρίτερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.