«Ο άνθρωπος της παραγωγής μού είχε πει...» - Η Δέσποινα Μοίρου παίρνει πίσω τη δήλωση για τον Θανάση Ευθυμιάδη

«Θεωρώ τεράστια διαβολή όλο αυτό»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο άνθρωπος της παραγωγής μού είχε πει...» - Η Δέσποινα Μοίρου παίρνει πίσω τη δήλωση για τον Θανάση Ευθυμιάδη

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (15/5) η Δέσποινα Μοίρου, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαταστήσει τη φήμη του Θανάση Ευθυμιάδη, μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοίρου αποκάλυψε πως την είχαν πληροφορήσει ότι ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρισκόταν πίσω από την απομάκρυνσή της από το Αρχιπέλαγος, κάτι που όπως έπαθε πρόσφατα, δεν ισχύει.

Η απάντηση της Δέσποινας Μοίρου για τον Θανάση Ευθυμιάδη

«Eνημερώθηκα και εγώ και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ότι δεν ήταν εκείνος ο άνθρωπος που με είχε βγάλει από το Αρχιπέλαγος. Ο συντελεστής που με είχε ενημερώσει τότε ότι ο Ευθυμιάδης ζητάει να φύγω από τη σειρά.

Θεωρώ τεράστια διαβολή όλο αυτό και μάλιστα το πιο τραγικό είναι ότι εγώ για 15 χρόνια, από τότε που έγινε η σειρά αυτή, νόμιζα ότι φταίει ο Θανάσης. Ο άνθρωπος της παραγωγής μού είχε πει, "Δέσποινα πρέπει να σε βγάλουμε γιατί δεν σε θέλει ο Ευθυμιάδης". Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, λίγο πριν φύγει από τη ζωή προσφάτως ενημέρωσε ότι δεν ήταν ο Ευθυμιάδης η αιτία αλλά κάποιος άλλος.

Για 15 χρόνια υπήρχε μια παρεξήγηση ενώ τον ρόλο του κακού δεν είχε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αλλά κάποιος άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μοίρου.

Οι δηλώσεις του Θανάση Ευθυμιάδη για την Δέσποινα Μοίρου

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί απλώς, κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί.

Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δε κοιταχτήκαμε στα μάτια, δε βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε», επισήμανε.