«Αν ο κόσμος ενδιαφέρεται, ας με ρωτήσει στον δρόμο» - "Απασφάλισε" ο Βασίλης Κούκουρας για την πρσωπική του ζωή

«Έχω φύγει από δουλειά...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν ο κόσμος ενδιαφέρεται, ας με ρωτήσει στον δρόμο» -

Ο Βασίλης Κούκουρας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 16/5, και μεταξύ άλλων, μίλησε για ορισμένες δύσκολες συνεργασίες του, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση "Συμπέθεροι από τα Τίρανα", η οποία προβάλλεται και κάθε Παρασκευή ως σειρά στο κανάλι του STAR (δείτε εδώ τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο), επισήμανε πως έχει αποχωρίσει και έχει "σπάσει" συνεργασίες εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς κάποιων εκ των συνεργατών του, ωστόσο αυτό έχει συμβεί ελάχιστες φορές.

Όσον αφορά το τι συμβαίνει στα προσωπικά του, δεν θέλησε να δώσει κάποια συγκεκριμένη απάντηση, ενώ αντίθετα προκάλεσε τον κόσμο να τον ρωτήσει εάν το θέλει, από κοντά.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Κούκουρα

«Έχω φύγει από δουλειά, ναι, όταν δεν ήταν καλή η συνεργασία. Σπάνια έχει γίνει αυτό αλλά, όταν δεν περνάς καλά, καλό είναι για την υγεία σου να μην μένεις σε αυτό το πράγμα. Και για την υγεία των άλλων ενδεχομένως», είπε αρχικά.

Βασίλης Κούκουρας

Και συμπλήρωσε σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Αν ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει πια τόσο πολύ τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, ας με ρωτήσει! Στον δρόμο».

Παράτησε την υποκριτική και ασχολείται με...

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 25/3 ο Βασίλης Κούκουρας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Μάνθος Φουστάνος, ο οποίος έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης ενώ μίλησε και για την ζωή του σήμερα.

«Tο γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την δουλειά του ασφαλιστή και την κάνω επαγγελματικά, με επάρκεια και διαπιστευμένη κατάσταση οπότε είμαι πολύ δοσμένος σε αυτό γιατί μου αρέσει», αποκάλυψε ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποίος έκανε πριν λίγο καιρό μια ανάρτηση με την Μαρία Λεκάκη που συγκίνησε το κοινό.