Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη σειρά - Ποιος είναι ο "Ευλόγητος";

Η Πένη και ο Λυκούργος έχουν μπλέξει άσχημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη σειρά - Ποιος είναι ο

Στο νέο επεισόδιο της πετυχημένης κωμικής σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, που δυστυχώς δεν θα διαρκέσει για πολύ όπως αποκάλυψε η Σοφία Βογιατζάκη, οι χαρακτήρες προσπαθούν να "μαζέψουν τα ασυμμάζευτα". Η μνήμη της Πωλίνας τους βάζει όλους σε μπελάδες, αλλά η Πένη και ο Λυκούργος δεν πτοούνται, όμως, η Πωλίνα δεν είναι η μόνη που γνωρίζει. Θα μάθουν όλοι την αλήθεια άραγε;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (8/4) επεισόδιο της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει αίσια για την Πένη και τον Λυκούργο. Ο Θύμιος επιστρέφει αργά το βράδυ της απαγωγής σπίτι του μισοναρκωμένος και κατατρομοκρατημένος. Είναι αποφασισμένος να μη μιλήσει ποτέ ξανά για τον Μπουκουράν.

H ανάμνηση της Πωλίνας από το γεγονός είναι θολή και μπερδεμένη, κι έτσι η Πένη και ο Λυκούργος εκμεταλλεύονται την ζάλη της για να τη βγάλουν τρελή. Εκείνη βέβαια μετά από ενδελεχή έρευνα καταλήγει πως ο Βασίλης ήταν και αυτός στο Καλαμίτσι με κάποια άλλη.

Όταν του ζητήσει το λόγο, η σύγκρουσή τους θα είναι ξεκαρδιστική. Τα πάντα στη ζωή της Πένης και του Λυκούργου ανατρέπονται όταν ο τελευταίος παίρνει στο κινητό του ένα μήνυμα από άγνωστο κινητό.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Ένα απειλητικό μήνυμα με την υπογραφή «Ευλογητός», που συνοδεύεται από ένα μικρό βίντεο, το οποίο δείχνει τον Λυκούργο και την Πένη να μεταφέρουν τον αναίσθητο Θύμιο. Ποιος είναι ο «Ευλογητός» που τους μαγνητοσκόπησε το προηγούμενο βράδυ;

Κλάμα στο Twitter με την καφετζού Καβογιάννη που εισέβαλε στο σίριαλ

Οι εξελίξεις στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» για άλλη μια φορά ήταν καταιγιστικές μιας και η καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα, Ρίζω έμελλε να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Πιο συγκεκριμένα, το Twitter ήταν για άλλο ένα βράδυ παρόν για να αφήσουν οι χρήστες τα μοναδικά τους σχόλια μιας και όταν η δημοσιογράφος της σειράς πήγε στη Ρίζω για να της διαβάσει το φλυτζάνι τα σχόλια έπεσαν σαν "φωτιά" όταν ρώτησε εάν εκτός από καφέ βλέπει κι άλλο χρώμα στο φλυτζάνι. Δείτε επίσης το "δυνατό" spoil του Μιχάλη Ρέππα για την σειρά του MEGA.

Twitter - Σχόλια

Σχόλια στο Twitter «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»Συμπέθεροι από τα Τίρανα