Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Έρχεται το τέλος της σειράς; - Η Σοφία Βογιατζάκη απογοητεύει

Ποια θα είναι η εξέλιξη της σειράς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Έρχεται το τέλος της σειράς; - Η Σοφία Βογιατζάκη απογοητεύει

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 17/3 και πρόδωσε την πορεία της τηλεοπτικής σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, παρά την μεγάλη επιτυχία που έχει.

To Twitter σίγουρα απολαμβάνει την σειρά και πολλές φορές σχολιάζει με ξεκαρδιστικό τρόπο τις εξελίξεις, με μία από τις αγαπημένες τους στιγμή αυτή με την αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

Η απογοητευτική αποκάλυψη της Σοφίας Βογιατζάκη για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα

«Νομίζω ότι δεν θα συνεχιστούν, γιατί η ιστορία ολοκληρώνεται στα 26 επεισόδια. Είναι πολύ δύσκολο να γραφτεί μια ιδέα, με τον ίδιο τίτλο, που να μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη για άλλα 15-20 επεισόδια. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει άμεσα, γιατί για να συνεχιστεί πρέπει να μπουν τα γυρίσματα σε ένα μήνα, δεν νομίζω ότι τα παιδιά προλαβαίνουν να γράψουν νέα επεισόδια και να μπούμε και για γυρίσματα»!

Το ''δυνατό'' spoiler του Μιχάλη Ρέππα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/3, o Μιχάλης Ρέππας και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την νέα του σειρά στο Mega, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.O γνωστός σεναριογράφος, μάλιστα, έδωσε ένα απίστευτο spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Μόνο τους λόρδους μπορώ να σκεφτώ που μου φαίνονται ότι είναι πάμπλουτοι», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν άκουσε το σχόλιο του Μιχάλη Ρέππα με τον ίδιο να προσθέτει:

«Για να μην αποκαλυφθεί ότι αυτοί δεν είναι Εγγλέζοι, κάποια στιγμή φτάνουν σε ακρότητες. Δεν θα πω παραπάνω!».