Μπουστάκι και μίνι φούστα - Στα γενέθλια του Γιώργου Σαμπάνη η Ιωάννα Σαρρή με αποκαλυπτικό outfit

Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουστάκι και μίνι φούστα - Στα γενέθλια του Γιώργου Σαμπάνη η Ιωάννα Σαρρή με αποκαλυπτικό outfit

Τα γενέθλια του γιόρτασε την Κυριακή 15/5 ο Γιώργος Σαμπάνης με φίλους και συνεργάτες, ωστόσο μια καλεσμένη του ήταν εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο από τους υπόλοιπους και "έκλεψε" την παράσταση, η Ιωάννα Σαρρή. Για το μοντέλο και τον τραγουδιστή οι φήμες το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει για τα καλά, ειδικότερα μετά τα τρυφερά στιγμιότυπά τους σε πρόσφατη εξόρμησή τους σε νησί.

Ήταν εκεί η Ιωάννα Σαρρή...

Το όμορφο μοντέλο, ήταν στο πάρτι των εορτασμών, και δεν γινόταν να μην κλέψει τα βλέμματα καθώς εκτός από το ότι είναι από μόνη της εντυπωσιακή με το υπέροχο πρόσωπο και το καλλίγραμμο κορμί, το μαύρο σετ που φορούσε με τις διακριτικές και chic λεπτομέρειες στο πάνω μέρος και το κάτω αλλά και το oversized σακάκι, απογείωσαν την εικόνα, και σίγουρα ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς!

Μελαχρινός και δύο μέτρα - Ο σύντροφός της πριν τον Γιώργο Σαμπάνη

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Σαρρή και τον Γιώργο Σαμπάνη να είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. Όλα ξεκινήσαν από τότε που ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το video clip του νέου του κομματιού "Άσε με να σε προσέχω", με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του GNTM.

Εκεί, τους βλέπουμε με μια μεγάλη η αλήθεια είναι οικειότητα μεταξύ τους, ενώ μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται αρκετά κοντά και σχεδόν φιλιούνται. Τώρα είτε στάθηκε αφορμή το video clip για να δημιουργηθεί αυτή η έλξη μεταξύ τους, είτε γνωριζόντουσαν από πριν και τώρα έγινε γνωστή η μεταξύ τους σχέση.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουμε την Ιωάννα Σαρρή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, θυμόμαστε πως βρισκόταν ήδη σε σχέση με ένα παιδί, με το οποίο μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν μαζί, μιας και δημοσίευαν στα social media κοινές τους φωτογραφίες.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά ξανά στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram και βλέπουμε ακόμα να υπάρχει ένα ολόκληρο άλμπουμ με κοινές τους φωτογραφίες, κάτι που είναι αρκετά περίεργο. Σε όλα τα εν λόγω στιγμιότυπα, το ζευγάρι φαίνεται τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο, ωστόσο ο Γιώργος Σαμπάνης φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι και αυτός in love με το μοντέλο.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι είτε να είναι απλά φίλοι με τον τραγουδιστή (που μεταξύ μας δεν το πολύ πιστεύουμε), είτε η Ιωάννα Σαρρή να διαγράψει όλες (και είναι και πάρα πολλές) τις φωτογραφίες με τον πρώην (?) σύντροφό της.

undefined

undefined

undefined