«Επειδή βλέπω χαμογελούν τα μάτια σας...» - Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς για το ακίνητό του στην Κάντζα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Επειδή βλέπω χαμογελούν τα μάτια σας...» - Ξεσπά ο Λάκης Γαβαλάς για το ακίνητό του στην Κάντζα

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή το Πρωινό, τη Δευτέρα 16/5, και συνομιλώντας με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε στον πλειστηριασμό του ακινήτου του σχεδιαστή στην Κάντζα, γεγονός που ανακοινώθηκε μέσα από την ίδια εκπομπή λίγες ημέρες πριν.

Ο καλεσμένος δήλωσε πως σημασία έχει για τον ίδιο, πλέον, να μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια, γνωρίζοντας πως μία επαγγελματική αποτυχία δεν καθορίζει τη ζωή του και πως ευτυχισμένο τον κάνουν τα απλά πράγματα στη ζωή. Μάλιστα, τα λεγόμενά του τα εξέφρασε ως μήνυμα προς όλους εκείνους που χαίρονται με αυτή την ατυχία και τις δυσκολίες που πέρασε.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Θέλω να σας πω, επειδή βλέπω χαμογελούν τα μάτια σας και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, σας έδωσα να καταλάβετε ότι η ζωή δεν τελειώνει με μια αποτυχία, η οποία μπορεί να είναι εμπορική, κάποιας ιδέας που δεν υλοποιείται. Η ζωή είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι και πριν κοιμηθούμε το βράδυ να πούμε έπραξα και σήμερα το καλό.

Λάκης Γαβαλάς

Όταν κάποιος σου λέει ότι επειδή σήμερα βαρέθηκα να σου μιλάω μπαίνω στην πισίνα μου να κολυμπήσω κι εσύ πήγαινε στην πλατεία να πάρεις αέρα, το ότι δημιούργησες σε αυτόν τον άνθρωπο αυτό το κόμπλεξ γιατί ξέρετε πώς είναι η πισίνα του και με ποιους είναι παρέα και τι κάνει, εγώ είμαι ευτυχισμένος που θα πήγαινα στην πλατεία.

Και ειδικά αυτή τη συγκεκριμένη φορά ήμουν στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη που είναι και τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε μιλώντας για το GNTM: «Εγώ δεν θα είμαι γιατί δεν έχω κάνει διεθνή καριέρα. Μη γελάτε όταν μιλάω σοβαρά».

«Είναι ηλίθιος και με μισεί γιατί...»

Η κάμερα του «Happy Day» πέτυχε τον Λάκη Γαβαλά σε νυχτερινή του έξοδο χτες το βράδυ 3/5. Ο διάσημος σχεδιαστής μίλησε ακόμα μια φορά για το άσχημο περιστατικό που έχει βιώσει με έναν συνεργάτη του. Τα σχόλια του ήταν βέβαια πολύ συγκεκριμένα και ευγενικά, όπως συνηθίζει να μιλά ο σχεδιαστής.

«Με στενοχώρησε, γιατί είναι ηλίθιος. Με αξιολόγησαν άσχημα, με εξέθεσαν σε κάποιο κόσμο» ανέφερε αρχικά πρόσθεσε πως δεν μιλάνε γιατί εκείνος τον μισεί, γιατί «δεν θα γίνει ποτέ Γαβαλάς, παρότι έχει λεφτά».

Στη συνέχεια συνέχισε με το ίδιο στυλ και απέρριψε μια πιθανή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, διότι «το χιούμορ του ηθοποιού ενίοτε μπορεί να γίνει και χυδαίο» (Δείτε εδώ την άσχημη εξέλιξη για την Super Mammy)