Super Mammy: Άσχημη εξέλιξη για τον Μάρκο Σεφερλή - Μαθεύτηκε πως...

Μεγάλη η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Mammy: Άσχημη εξέλιξη για τον Μάρκο Σεφερλή - Μαθεύτηκε πως...

Μπορεί το Super Mammy ήδη από την πρεμιέρα του να κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά αρνητικά σχόλια ωστόσο η αλήθεια είναι πως το νέο πρότζεκτ του Μάρκου Σεφερλή είχε καταφέρει να παραμείνει αλώβητο στα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που βέβαια άλλαξε το βράδυ της Κυριακής (1/5).

Ο ίδιος έχει απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται η εκπομπή του με μία ανάρτηση - "κόλαφο", στην οποία ξεκαθαρίζει πως ο Μάρκος Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα (δείτε εδώ το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους).

Η τηλεθέαση που έκανε χθες (1/5) το Super Mammy με τον Μάρκο Σεφερλή

Το δυναμικό κοινό μίλησε και η αλήθεια είναι πως το Super Mammy έπεσε στα μονοψήφια. Συγκεκριμένα, σημείωσε 7,7%, ενώ απέναντί του το Survivor 5 σημείωσε 22,8%.

Μάρκος Σεφερλής τηλεθέαση

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 8,7
  • 6,3
  • 6,9
  • 8,7

«Αυτοί που δυσανασχετούν να αλλάξουν κανάλι!»

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Τετάρτης 13/4, όταν τον συνάντησε η κάμερα του Happy Day.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.