«Ευχαριστήθηκα να...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το τριήμερο με τον Ματέο Παντζόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ευχαριστήθηκα να...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το τριήμερο με τον Ματέο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της, Ελένη, σήμερα 16/5 με έναν άλλο αέρα, πιο ευχάριστο, πιο δροσερό και καλοκαιρινό. Και αυτό γιατί μόλις επέστρεψε από τις πρώτες καλοκαιρινές τις διακοπές στην Κάρυστο, όπου βρίσκεται το εξοχικό της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου.

Η παρουσιάστρια, παρόλο που δεν απομακρύνθηκε πολύ από την Αθήνα, ένιωσε πως χαλάρωσε και το μυαλό της ταξίδεψε ακόμη περισσότερο. Η διαφορετική ζωή, το θαλασσινό αεράκι, αλλά και οι πεντανόστιμες πίτες της Καρύστου την ανανέωσαν για τα καλά. Δημοσίευσε, μάλιστα, και μία φωτογραφία με την μητέρα της από τους δρόμους της Εύβοιας.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το ταξίδι της στην Κάρυστο

«Καλή εβδομάδα! Όσο εξακολουθεί ο καιρός να είναι γλυκός νομίζω ότι όλοι κάπως ξεμυαλιζόμαστε. Εγώ δεν έκανα μεγάλη απόδραση, μια ώρα από την Αθήνα είναι η Κάρυστος. Πραγματικά λες και ταξιδέψαμε και πήγαμε… τι να πω…

Ελένη Μενεγάκη

Είναι αυτή η αλλαγή, αυτό που περπατάς στο λιμανάκι και σου έρχονται μυρωδιές από το ψαράκι, το χταποδάκι και όχι μόνο αυτά… αλλά και πολύ ωραίες πίτες. Ευχαριστήθηκα να τρώω πίτες!», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής.

Η αντίδραση του Άγγελου Λάτσιου στην φωτογραφία της μητέρας του με μαγιό

Λίγες ώρες νωρίτερα ωστόσο, από την φωτογραφία που δημοσίευσε με την μητέρα της, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε και μια φωτογραφία της πάνω από το σκάφος του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου και αναρωτήθηκε "Θα βούτηξω η θα μείνω στις πόζες;".

Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι λοιπόν της σχολίασαν την φωτογραφία με ορισμένους να τους απαντούν. Ανάμεσα τους και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος.

«Για πόζες σε βλέπω», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος της με την μαμά του να του απαντάει με καρδιές.

Ελένη Μενεγάκη μαγιό σχόλιο Άγγελου Λάτσιου Instagram