«Κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει» - Ο Ποσειδώνας ''απασφάλισε'' για τα σχόλια προς τον Καπουτζίδη

«Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει» - Ο Ποσειδώνας ''απασφάλισε'' για τα σχόλια προς τον Καπουτζίδη

Το ομοφοβικό σχόλιο που έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες και αφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη με αφορμή τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό της Eurovision και την παρουσίαση της, έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης. Ο ηθοποιός μιλώντας πολύ ανοιχτά πια για την σεξουαλικότητα του ξέρει πως θα δέχεται κάποια πικρόχολα και ρατσιστικά σχόλια όμως δεν πτοείται και προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία και τις πεποιθήσεις πολλών.

Σε παράλληλη γραμμή και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα μίλησε τη Δευτέρα 16/5 στο Love it και σχολίασε όσα έχουν ειπωθεί τελευταία. Σε καμία περίπτωση δεν κρίνει την στάση του ηθοποιού για την δημοσιοποίηση του σχολίου, που δέχτηκε καθώς και ο ίδιος έχει δεχτεί πολύ χειρότερες αντιδράσεις.

Οι δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε ο Καπουτζίδης

«Θα φύγω από το σκέλος που είδα να σχολιάζουν όλοι αν έκανε καλά ή όχι. Ήθελε να απαντήσει σε κάτι προσωπικό και απάντησε. Εμένα αυτό που πάντα με ενοχλεί είναι η υποκρισία και πιστεύω, παρότι έχουμε χρόνια να συναντηθούμε με τον Γιώργο, θα συμφωνήσει πολύ με αυτό που θα πω. Δεν μπορώ την υποκρισία και πολλές φορές με βλέπουν να γίνομαι έξαλλος σε συνεντεύξεις ή όταν συμμετέχω σε εκπομπές.

Δεν μπορώ την υποκρισία πολλών τεράτων, κυριολεκτικά, που κυκλοφορούν στα social media. Να δίνουν συγχαρητήρια με tweets στον Γιώργο Καπουτζίδη ενώ είναι τα ίδια τέρατα που, αν ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραφε κάτι που δεν θα τους άρεσε, το «κακιά αδελφή» θα ήταν light».

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Το λέω αυτό κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλώτρια. Όσες φορές έχω πει κάτι, το οποίο για κάποιο λόγο δεν αρέσει, το κακιά αδελφή είναι το πιο light που έχω ακούσει και γενικά έχουν μια τάση να λένε τέρατα στους ανθρώπους που δεν έχουν κρύψει τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Ακριβώς για να τα λέμε αυτά τα πράγματα και για να τα επιλύσουμε, πρέπει να κράζουμε και εμείς με τη σειρά μας αυτούς που κράζουν και μετά το παίζουν όπου πάει το ρεύμα. Όχι υποκρισία».

«Αδερφή είμαι, αλλά...»

Σε ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε θέλησε να απαντήσει στον αέρα της ΕΡΤ και κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του αλλά και να απαντήσει όπως πρέπει και με τον σωστό τρόπο εκεί που χρειάζεται.

Ο ίδιος λοιπόν αφού πρώτα έφτιαξαν τον ήχο γιατί υπήρχαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό.

Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε εκείνη την ώρα φωτιά και αποθέωσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για τα μηνύματα που στέλνει.