«Πάω στον άνθρωπό μου» - Ο Πουλόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τηλεόραση

Είναι σε μια πολυετή σχέση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πάω στον άνθρωπό μου» - Ο Πουλόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τηλεόραση

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τον οποίο έχουμε γνωρίσει από τη συμμετοχή σου σε πολλά πάνελ και τελευταία απολαμβάνουμε στο Super Κατερίνα βρέθηκε τη Δευτέρα 16/5 καλεσμένος στην εκπομπή ''ελένη'' και μεταξύ των σχολίων, που έκανε επιβεβαίωσε πως εγκαταλείπει τα τηλεοπτικά ύδατα.

Ο πανελίστας έχει πάρει μια απόφαση και ετοιμάζεται να την τηρήσει και αυτή αφορά στην προσωπική του ζωή. Ξέρουμε πως στα ερωτικά του είναι πολύ καλά, μιας και μας έχει δείξει και δημόσια τη βέρα του και έτσι θα ακολουθήσει τον άνθρωπό του, σε μια πιο ήρεμη ζωή αποτραβηγμένοι και οι δύο από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πουλόπουλου για την αποχώρηση του από την τηλεόραση

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι σημαντικό».

«Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα. Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;

Πάω στον άνθρωπό μου, που είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα» κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

Γιάννης Πουλόπουλος

Έξαλλος ο Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Το πρωί της Τετάρτης 19/01 ο Γιάννης Πουλόπουλος βγήκε εκτός εαυτού μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με αποτέλεσμα να πει στην Κατερίνα Καινούργιου ότι θα αποχωρήσει από το πλατό.

Πιο συγκεκριμένα,, το Tweet της Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene.

Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους». Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπούν εναντίον της λόγω των δημοσιεύσεων που κάνει.

Έτσι, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν δίστασε να ξεσπάσει on air λέγοντας στην Καινούργιου: «Θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση αυτή γιατί πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να συμμετέχω, δεν συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία.

Υπάρχει άνθρωπος που σκέφτεται από αυτό το διαφημιστικό, ευτυχώς που η χώρα μας δεν είναι έτσι γιατί θα είχε μπει η Τουρκία; Αλήθεια; Αλήθεια το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω;».