Eurovision 2022: Ξεπέρασαν το όριο - Το καυστικό σχόλιο του BBC για την Αμάντα Γεωργιάδη

Δεν άρεσε σε πολλούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Ξεπέρασαν το όριο - Το καυστικό σχόλιο του BBC για την Αμάντα Γεωργιάδη

Ο διαγωνισμός της Eurovision έλαβε χώρα και για το 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας με νικήτρια χώρα την Ουκρανία. Σε ό,τι αφορά την ελληνική συμμετοχή ήταν αξιοπρεπέστατη λαμβάνοντας την 8η θέση με την Αμάντα Γεωργιάδη να αποθεώνεται τόσο από το κοινό που την παρακολούθησε live όσο και από όσους την είδαν σε live streaming.

Σε κάθε περίπτωση και τα αρνητικά σχόλια είχαν την τιμητική τους μιας και πάντα θα υπάρχει και η μερίδα των ανθρώπων, που θα αρέσκεται σε κάτι άλλο. Το σχόλιο όμως που έγινε viral από την επίσημη σελίδα του bbciplayer στο instagram για την Αμάντα ήταν υπέρ του δέοντος καυστικό και σε είχε μέσα του έντονα την υπερβολή.

Το ειρωνικό σχόλιο του Bbc για την Αμάντα Γεωργιάδη και τη συμμετοχή της στη Eurovision

«Εγώ στα 8 μου, προσπαθώντας να πείσω την οικογένεια μου να ακούσει το αυτοδημιούργητο μούζικαλ μου».

Η πρώτη ανάρτηση της Αμάντα μετά την κατάκτηση της 8η θέσης

Το βράδυ του Σαββάτου (14/5) ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Eurovision 2022 όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε ένα από τα μεγάλα φαβορί για φέτος, η Ουκρανία με τους Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania». Από την άλλη, η Αμάντα Γεωργιάδη ήταν εκείνη η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Die Together».

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα τα πήγε εξίσου πολύ καλά καθώς ήταν στην τελική δεκάδα και πιο συγκεκριμένα, στην όγδοη θέση του διαγωνισμού. Έτσι, λίγες ώρες μετά η 24χρονη θέλησε να κάνει την πρώτη ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους - είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».