«Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό;» - Ο Μουτσινάς ''ξεσπάθωσε'' με την κίνηση του Καπουτζίδη

Μετά το ομοφοβικό σχόλιο που άκουσε ο ηθοποιός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό;» - Ο Μουτσινάς ''ξεσπάθωσε'' με την κίνηση του Καπουτζίδη

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Καπουζίδης με αφορμή την παρουσίαση, που κάνει κάθε χρόνο στη eurovision. H σεξουαλικότητα του ηθοποιού στάθηκε αφορμή για να λάβει ένα κακεντρεχές και πικρόχολο σχόλιο, για το οποίο μίλησε ανοιχτά και με τον τρόπο αυτό καταδίκασε την όλη στάση.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα με δημόσιο λόγο, που βγήκαν να τον υποστηρίξουν, όπως η Ναταλία Γερμανού αλλά υπήρξαν και κάποιοι όπως ο Νίκος Μουτσινάς, που δήλωσε μέσα από την εκπομπή του, Καλό μεσημεράκι, πως έχει κουράσει το όζο ζήτημα και πως θα πρέπει να ξεπεραστούν ορισμένες παλιακές φράσεις, που εξακολουθούν να θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό του καθενός.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο Καπουτζίδης

«Ρε φίλε, αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ; Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό το αδερφή. Είναι σαν να λες μπιντές. Είναι παλιά λέξη. Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του. Απλά δεν χρειάζεται κιόλας. Δηλαδή, πώς να στο πω; Κάποια στιγμή δε λες βαριέμαι να ασχοληθώ; Κάποιος εκεί πέρα που τόσο πολύ τον πείραξε, που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι δεν του άρεσε η Σουηδία που του είπε είσαι κακιά αδερφή.

Πολύ φρικτό. Τι να πεις; Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε. Στη Μόσχα αδερφές μου».

Νίκος Μουτσινάς

Η απάντηση του Καπουτζίδη σε ομοφοβικό σχόλιο στον αέρα της ΕΡΤ

Σε ένα ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε θέλησε να απαντήσει στον αέρα της ΕΡΤ και κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του αλλά και να απαντήσει όπως πρέπει και με τον σωστό τρόπο εκεί που χρειάζεται.

Ο ίδιος λοιπόν αφού πρώτα έφτιαξαν τον ήχο γιατί υπήρχαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό.

Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter πήρε εκείνη την ώρα φωτιά και αποθέωσε τον Γιώργο Καπουτζίδη για τα μηνύματα που στέλνει.