Ολόκληροι άντρες οι γιοι της Παπουτσάκη - Η συγκινητική φωτογραφία με τα παιδιά της

Τους καμαρώνει, που μεγαλώνουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόκληροι άντρες οι γιοι της Παπουτσάκη - Η συγκινητική φωτογραφία με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα δύο παιδάκια της όσο και να της κλέβουν χρόνο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Είναι μαμά αγοριών και όσο μπορεί απολαμβάνει τις στιγμές, που παίζουν μαζί ή πάνε βόλτες στη φύση.

Αυτή τη φορά έκανε μια πάρα πολύ τρυφερή ανάρτηση με τους δυο τους, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο και πραγματικά ''έλιωσε'' όλο το instagram και όλοι οι ακόλουθοι της. Περπατώντας χέρι - χέρι και εκείνη από πίσω να τους προσέχει, απαθανάτισε τη στιγμή μιας και σε λίγα χρόνια, που θα μεγαλώσουν περισσότερο μπορεί να σταματήσουν τις κινήσεις αυτές.

Η τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Βαδίζοντας μαζί», έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Οι γιοι της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Ξεκίνησα από 19 χρονών...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της με το βίντεο που ετοίμασε για εκείνη η εκπομπή.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση καθώς και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Το ότι μου λες ότι συγκινήθηκες με το βίντεο, που έχεις ακούσει πολλά ωραία πράγματα για εσένα και επειδή δεν είσαι στο ξεκίνημα μιας καριέρας με το που άκουσα κάτι καλό «αχ πόσο χαίρομαι», έχεις κάνει μία ωραία διαδρομή… έχεις ξεκινήσει από μικρή, από κοριτσάκι», της είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ξεκίνησα από 19 χρονών και δεν χρειάστηκε να κάνω δημόσιες σχέσεις… Είμαι χαρούμενη γιατί είχα πολλές ευκαιρίες στην καριέρα μου. Ήμουν τυχερή», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός.