Μαρκ Άντονι: Αρραβωνιάζεται ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ - Το αστρονομικό ποσό που κόστισε το δαχτυλίδι αρραβώνων

23χρονο μοντέλο η νέα του σύντροφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρκ Άντονι: Αρραβωνιάζεται ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ - Το αστρονομικό ποσό που κόστισε το δαχτυλίδι αρραβώνων

Και μπορεί πριν λίγο καιρό η Τζένιφερ Λόπεζ να αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μπεν Άφλεκ, αλλά το ίδιο έκανε και ο πρώην σύζυγός της, Μαρκ Άντονι. Μάλιστα ο επιτυχημένος τραγουδιστής προσώρησε στην επισημοποίηση της σχέσης του, μόλις 3 μήνες μετά την γνωριμία.

Παντρεύεται ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ

Ο 53χρονος μουσικός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη «Μις Υφήλιος», κοινοποιήσαν τα χαρμόσυνα, μέσω των social media. Συγκεκριμένα η 23χρονη καλλονή ενώ βρισκόταν με τον μέλλοντα σύζυγό της σε ένα πάρτι σε εστιατόριο στο Μαϊάμι, δημοσίευσε μία φωτογραφία, δείχνοντάς μας το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε μαζί με φίλους στο Μαϊάμι και απόλαυσαν δείπνο στο σκάφος με σούσι, στρείδια και χαβιάρι.

«Αλλά η έκπληξη ήρθε στο τέλος του δείπνου, όταν η Νάντια Φερέιρα, φορώντας ένα κολλητό λευκό φόρεμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο IG της που παρουσίαζε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων με τη λεζάντα “Engagement Partyyy” με ένα emoji δαχτυλίδι», ανέφερε μία πηγή στο People.

Το τεράστιο διαμάντι της υπολογίζεται ότι είναι 10 καρατίων σύμφωνα με πληροφορίες του People, αν και το βλέμμα όλων δεν έπεσε μόνο στα δάχτυλα της καλλονής Νάντια Φερέιρα, αλλά και σε εκείνα του Μαρκ Άντονι.

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε τατουάζ το όνομα της πρώην γυναίκας του και αποφάσισε να το καλύψει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρκ Άντονι μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους και τέσσερα παιδιά.

Λίγα Λόγια για την Νάντια Φερέιρα

Η Νάτια Φερέιρα είναι μοντέλο από την Παραγουάη, ενώ στέφθηκε και Μις Υφήλιος Παραγουάη το 2021. Το νεαρό μοντέλο γεννήθηκε λίγο πριν αλλάξει η χιλιετία που σημαίνει ότι έχει 30 χρόνια διαφορά από τον μέλλοντα σύντροφό της.

Η καριέρα της Νάντια ξεκίνησε να εκτοξεύεται με τη συμμετοχή της στο Telefuturo's Parodiando, μια τηλεοπτική εκπομπή του 2015 στην οποία οι συμμετέχοντες εκτελούν παρωδίες διάσημων τραγουδιστών, για τις παρωδίες της με καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift και η Violetta.