Το throwback της Αντελίνας Βαρθακούρη - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι κόρες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το throwback της Αντελίνας Βαρθακούρη - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Η Αντελίνα Βαρθακούρη που αποφάσισε συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση έχει αφιερώσει όλο της τον χρόνο στην οικογένεια της και πιο συγκεκριμένα στα παιδιά της. Ενώ δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμές ευτυχίας με τους αγαπημένους της ανθρώπους στα social media (δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Χάρη).

Η νοσταλγική φωτογραφία στο Instgram της Αντελίνας Βαρθακούρη

Μάλιστα σήμερα αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή στη στιγμή που οι κόρες της ήταν μωρά, ενώ τώρα η Μελωδία και η Λιόνα είναι ολόκληρα κορίτσια. Αυτή την αλλαγή δημοσίευσε μέσω των Instagram stories, η γνωστή παρουσιάστρια.

Στην τότε φωτογραφία η Αντελίνα απεικονίζεται με καστανά μαλλιά, ενώ οι κόρες της χαμογελούν στον φακό. «Κάποτε ήμουν μωρό κι εγώ μαζί με τα μωρά μου! Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια Θεέ μου!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Αντζελίνα Βαρθακούρη

Σούσουρο με την ανάρτηση όλο νόημα της Αντελίνας Βαρθακούρη

Μετά από το τέλος της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε συνειδητά να απέχει από την φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον η γνωστή παρουσιάστρια απέχει και από τα social media καθώς δεν δημοσιεύει τόσο συχνά αναρτήσεις της από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως ο αγαπημένος της θείος χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης 11/5 αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο οποίο απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των followers της. Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση που της έκαναν για το γεγονός ότι πότε θα ανεβάσει νέα φωτογραφία η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου.

Τι νόημα έχει μια κενή, άσκοπη δημοσιότητα; Είναι σπουδαίο να μπορείς να ξεχωρίσεις πότε πρέπει ή θέλεις να κάνεις δυο βήματα πίσω (ως προς τη δημοσιότητα) και δυο βήματα μπροστά ως προς τη γνώση του εαυτού σου. Η δημοσιότητα αν υπάρχει απλώς για να υπάρχεις είναι ένα σκουπίδι που μυρίζει άσχημα. Αυτή τη χρονιά δεν είχα να πω απολύτως τίποτα απλώς παρατηρούσα και συνεχίζω να παρατηρώ».

Ανάρτηση Αντελίνας Βαρθακούρη

Βαρθακούρη Αντελίνα - Ανάρτηση

Εκείνη είναι 37 ενώ εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια με δύο κοριτσάκια -δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού-.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013, την ημέρα των γενεθλίων του πρώτου. Μάλιστα, τα χρόνια που τους χωρίζουν είναι αρκετούτσικα, αλλά δεν τους φαίνεται καθόλου.