Πολύ ευχάριστα νέα για τον Κώστα Φραγκολιά και την σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη

Το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Κώστα Φραγκολιά και την σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα έζησαν χθες, Κυριακή 15/5, ο Κώστας Φραγκολιάς και η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη, καθώς όπως αποκάλυψαν έγιναν νονοί!

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη του Κώστα Φραγκολιά -που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της- βάφτισε την κόρη καλώς της φίλων. Φυσικά, λίγο μετά το μυστήριο, η ίδια έκανε γνωστή την την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δώρα Πατσιώτη ειδικότερα δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον Κώστα Φραγκολιά, με το ζευγάρι να κρατά στην αγκαλιά του την μικρούλα.

Κώστας Φραγκολιάς και Δώρα Πατσιώτη έγιναν νονοί

«Ήρθες για να μας αποδείξεις ότι γίνονται θαύματα! Εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη ευλογία και τύχη και εμείς δίπλα σου να σε καμαρώνουμε…η νονά σου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Πατσιώτη.

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε πριν αρκετό καιρό το ζευγάρι

Ο Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του προκειμένου να της ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Ο Κώστας και η Δώρα μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης αλλά έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλό προφίλ και η προσωπική τους ζωή να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, τίποτα...ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Άλλωστε, αν κάνω γάμο τώρα με τα μέτρα του κορωνοϊού, παραπάνω από τους μισούς, θα παραπονιούνται ότι δεν τους κάλεσα. Το να παντρευτώ, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι πολλοί οι παράγοντες».

Με αφορμή ωστόσο την σημερινή ονομαστική της εορτή, ο Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram και στην λεζάντα έγραψε: «Χρόνια σου πολλά πάντρελλο βάσανο της ζωής μου...
Εύχομαι η ζωή να με αξιώσει να συνεχίσω διακριτικά φύλακας άγγελος σου». Στο μεταξύ, πριν λίγο καιρό, ο Κώστας είχε προκαλέσει άφθονο γέλιο στο Happy Day με το ξύρισμα του!

Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφο του