Με καυτή μελαχρινή στις ξαπλώστρες της Μυκόνου ο Νίκος Οικονομόπουλος - Βίντεο από γνωστή παραλία του νησιού

Και κοιλιακούς... φέτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καυτή μελαχρινή στις ξαπλώστρες της Μυκόνου ο Νίκος Οικονομόπουλος - Βίντεο από γνωστή παραλία του νησιού

Μεγάλο σούσουρο έχει προκαλέσει ένα βίντεο από το Mykonos Live TV στο οποίο βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε γνωστή παραλία του Νησιού του Ανέμου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού), με ένα συγκλονιστικό σώμα και μία εντυπωσιακή κοπέλα στο πλευρό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι μετά τον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια σχέση του.

Η κοπέλα που βρέθηκε στην παρέα του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Σύμφωνα βέβαια με τις πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (17/5) η εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η κοπέλα αυτή δεν είναι σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, απλά βρισκόταν στην παρέα του.

Νίκος Οικονομόπουλος σύντροφός

«Θα συνεχίσω να μην απασχολώ με τα προσωπικά μου»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο, μιας και πέρασε τις πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο, όπως πολλοί ακόμα celebrities της ελληνικής showbiz.

Ο Γρηγόρης Μπάκας προσπάθησε να του αποσπάσει κάποιες δηλώσεις, με εκείνον ωστόσο να διατηρεί χαμηλό προφίλ. Αναφορικά μάλιστα με τα προσωπικά του, είπε πως θα συνεχίσει να μην απασχολεί τον κόσμο και τα media με τέτοια θέματα.