«Έκανα εμετούς, έχασα κιλά...» - Η Άννα Μπεζάν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

«Σε μία τόσο σύντομη σχέση, φρικάρεις όταν μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έκανα εμετούς, έχασα κιλά...» - Η Άννα Μπεζάν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) η Άννα Μπεζάν, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το πρώτο τρίμηνο καθώς και στο πώς το ανακοίνωσε στον αγαπημένο της, Δημήτρη Παππά.

Την ίδια στιγμή μίλησε και για τη Χριστίνα Παππά αποκαλύπτοντας τη σχέση που έχουν μεταξύ τους, με την ηθοποιό να ξεκαθαρίζει πως ακόμα προσπαθούν να γνωριστούν. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η Άννα Μπεζάν βρέθηκε στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της και τη μητέρα του οι οποίοι έφυγαν για το Asia Express (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της η Άννα Μπεζάν

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι σε μία όμορφη φάση της ζωής μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μια τέτοια διαδικασία θα με έκανε τόσο ήρεμη και τόσο χαρούμενη. Τώρα είναι εύκολη η εγκυμοσύνη μου, το πρώτο τρίμηνο ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί έκανα πολλούς εμετούς, έφτασα μέχρι και 5 την ημέρα. Έχασα και πολλά κιλά και τώρα που είμαι 5,5 μηνών έχω πάρει λίγο τα πάνω μου. Έχω μικρή κοιλίτσα και στεναχωριέμαι γιατί ήθελα να παχύνω.

Στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά που με κλωτσούσε, τώρα κλαίω ανά δύο ή τρεις φορές που το νιώθω. Θα ήθελα να πάρει τη δική μου ψυχραιμία και το δικό μου χιούμορ και από τον Δημήτρη θα ήθελα να πάρει την καλοσύνη του.

Άννα Μπεζάν εγκυμοσύνη

Σε μία τόσο σύντομη σχέση, φρικάρεις όταν μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος. Με έπιασε κρίση πανικού και αυτός που με ηρέμησε ήταν ο Δημήτρης, που ήταν πιο ψύχραιμος από εμένα σε αυτή την περίπτωση. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε ότι θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Θέλαμε να το κάνουμε ο ένας με τον άλλον όχι γενικά σε μία φάση της ζωής μας.

Είχα όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, έκανα τεστ και το έστειλα στον Δημήτρη. Εκείνος νόμιζε ότι του έκανα πλάκα. Όταν βρεθήκαμε στο αεροδρόμιο βάλαμε τα κλάματα. Όσο επιπόλαιο και αν ακούγεται, εμείς ξέρουμε τη σχέση που έχουμε και το θέλουμε πολύ.

Θα είναι η Χριστίνα Παππά junior. Το αξίζει δικαιωματικά. Όσο το συνειδητοποιεί η Χριστίνα Παππά είναι τρελαμένη. Την παίρνω τηλέφωνο και τη ρωτάω μαμαδίστικα πράγματα αλλά σέβομαι ότι είναι η μαμά του Δημήτρη. Γνωριζόμαστε ακόμα αλλά σημασία έχει ότι αγαπάμε το ίδιο άτομο οπότε όλο αυτό πάει όπως πρέπει.

Ο γάμος θα γίνει γύρω στον Ιούλιο - Αύγουστο, δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου βέβαια αυτό είναι το λιγότερο. Νομίζω το αφήνει για να κάνει κάτι εντυπωσιακό αλλά κι εγώ δεν είμαι άνθρωπος που περιμένει πως και πως να παντρευτεί. Θέλω να το ζήσω στο 100%», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η αντίδραση της Χριστίνας Παππά όταν έμαθε ότι θα γίνει γιαγιά

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Χριστίνα Παππά, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στο εγγονάκι που περιμένει, τους θαυμαστές που τελικά ήταν κλέφτες, αλλά και την πρόταση που είχε να κάνει καριέρα στο Παρίσι.

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, γρήγορο, ξαφνικό διότι και για τον Δημήτρη και για την Άννα θέλω το καλό τους, αλλά τώρα που αρχίζω και το συνειδητοποιώ είναι υπέροχο. Σκεφτόμουν, όμως, άντε με το καλό να γεννηθεί, να το έχω στην αγκαλιά μου, να το φυλάω κι εγώ… Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου», αποκάλυψε.