«Ήμασταν άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους» - Ο Γιώργος Σαρρής αποκαλύπτει το λόγο που διαλύθηκαν οι Ζίγκ Ζαγκ

Το θρυλικό συγκρότημα που κατέγραψε μεγάλη επιτυχία στα 90’s

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήμασταν άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους» - Ο Γιώργος Σαρρής αποκαλύπτει το λόγο που διαλύθηκαν οι Ζίγκ Ζαγκ

Το βράδυ της Δευτέρας 16/5, ένα από τα αστέρια της μουσικής των 90’s, ο Γιώργος Σαρρής, φιλοξενήθηκε στο The 2night Show, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε (δείτε τι είχε αποκαλύψει και ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσφατα) το λόγο που διαλύθηκαν οι Ζιγκ Ζαγκ, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της δεκαετίας του 90.

Ο Γιώργος Σαρρής αποκαλύπτει για τους Ζιγκ Ζαγκ

«Ίσως ήμασταν το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Όλα τα άλλα είχαν διακοπή κάπου στη μέση κι εμείς κρατηθήκαμε 17 χρόνια όλοι μαζί, όπως ήμασταν. Όσο περνούσαν τα χρόνια κι η δημοτικότητα του γκρουπ άρχισε να πέφτει, άρχισαν και τα προβλήματα.

Όχι ότι ο ένας τα έριχνε στον άλλον αλλά εκεί αρχίζουν εκνευρισμοί και γιατί δεν κάναμε αυτό και να κάνουμε εκείνο. Υπήρχαν διαφωνίες προς την πορεία του γκρουπ. Η ατομικότητα των καλλιτεχνών είναι στον υπέρτατο βαθμό, παρόλο που δεν ήμασταν έτσι » είπε ο Γιώργος Σαρρής.

«Να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Ουσιαστικά αποχωρήσαμε ένας ένας κι εγώ επέστρεψα μετά από μια τετραετία που ήμουν εκτός αλλά η εποχή ήταν πλέον διαφορετική… Ήμασταν τέσσερα διαφορετικά άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους και παρόλα αυτά περάσαμε τρομερά χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες και κόντρες» σημείωσε ο Γιώργος Σαρρής.

Το "καρφί" του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα σχόλια που δέχεται ο Εκατομμυριούχος

Το βράδυ της Δευτέρας (10/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει κατά τη διάρκεια του The 2night Show ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για το «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και για τα σχόλια που δέχεται ήδη από την πρεμιέρα του, ενώ την ίδια στιγμή, το τηλεπαιχνίδι συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.