Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ήξερε πως να αντιδράσει

Τα σκυλιά της καλεσμένης προκάλεσαν ένα μικρό χάος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ήξερε πως να αντιδράσει

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day, το πρωί της Τρίτης 17/5, και πριν ακόμα βρεθεί μπροστά από τις κάμερες, τα σκυλιά της εισέβαλαν στο πλατό και ξεκίνησαν να παίζουν μεταξύ τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να τα χαϊδέψει, ωστόσο το παιχνίδι εξελίχθηκε διαφορετικά.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό με τα σκυλιά της Μαρίας Καλάβρια στον αέρα του Happy Day

Τα σκυλάκια άρχισαν να παίζουν με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς βρίσκονται σε οίστρο και η παρουσιάστρια άρχισε να λέει επιδεικτικά: «Έφερε η Μαρία Καλάβρια τα σκυλάκια της εδώ και κάνουν αγκαλίτσες, όχι άλλα πράγματα». Όλοι ξέσπασαν σε γέλια και η ιδιοκτήτριά τους, μάλιστα, τραβούσε βίντεο με το κινητό της.

Το περιστατικό με τα σκυλιά της Μαρίας Καλάβρια στο Happy Day

Αφού, όμως, εκείνα δεν σταματούσαν και η κατάσταση έγινε αρκετά άβολη, η Τσιμτσιλή ζήτησε να σταματήσουν αυτά τα πλάνα και να συνεχίσουν κανονικά την ροή του προγράμματος.

Η αποκάλυψή της για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Μαρία Καλάβρια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, λοιπόν, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για την έκτακτη αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5, η οποία έφερε δραστικές αλλαγές στις δύο ομάδες του παιχνιδιού.

Η ίδια εξήγησε πως η πρώην παίκτρια είχε πρόβλημα με το έντερό της εξαιτίας της συχνής κατανάλωσης καρύδας. Οι εξετάσεις που έπρεπε να πραγματοποιηθούν δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο και γι' αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της.Μάλιστα, επισήμανε πως η Ναυσικά και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της η Ναυσικά και εκεί που βρισκόντουσαν ήταν δύσκολο να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις που έπρεπε να κάνει. Και αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της ξύπνησε το πρόβλημα που έχει, έχει σπαστική κολίτιδα. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα», ειπε η επιχειρηματίας, ενώ συμπλήρωσε μάλιστα στο τέλος: «Έρχεται σήμερα, της έχουμε ετοιμάσει έκπληξη»