Με μακριά ουρά και ανοιχτή πλάτη - Η Κάτια Ταραμπανκό κάνει την πρώτη πρόβα νυφικού

Πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί μέχρι σήμερα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μακριά ουρά και ανοιχτή πλάτη - Η Κάτια Ταραμπανκό κάνει την πρώτη πρόβα νυφικού

Η Κάτια Ταραμπάκο είναι γεγονός πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και πολύ ερωτευμένη από ότι βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις που συχνά κάνει με τον καλό της. Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολύ καιρό μαζί όμως τα έχουν βρει πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκείνος έχει δώσει για αρχή ένα μονόπετρο δώρο στο μοντέλο, το οποίο το είχε από τη μητέρα, που δεν είναι πια στη ζωή. Μέχρι ωστόσο να γίνει η πραγματική πρόταση γάμου, είδαμε την Κάτια στο Mega Kαλημέρα να κάνει μια πρόβα νυφικού για άλλο λόγο και να σχολιάζει παράλληλα, πως όταν έρθει η ώρα θα θέλει να κάνει ένα γλέντι, που να κρατάει μέρες.

Η πρόβα νυφικού της Κάτιας Ταραμπανκό

«Είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, ένα νυφικό, το οποίο θα φόραγα πάρα πολύ εύκολα όταν με το καλό έρθει και η δική μου η ώρα. Άμα κολλήσεις και μια χάρλει από πίσω ή τα ένα queen ή τα αρχικά μου είναι αυτό ακριβώς, που θα μπορούσα να υποστηρίξω σαν Κάτια.

Πιστεύω θα κάνω ένα κρητικό γάμο, κάθε βδομάδα, και διαφορετικό νυφικό. Στο ίντερνετ δέχομαι έτσι εβδομαδιαία 4-5 προτασούλες. Από εκεί και πέρα κανονική πρόταση, δαχτυλίδι, εντάξει όλοι ξέρουμε, ήταν τότε στο διαγωνισμό με τα μοντέλα, καλά πήγε τότε αυτό.

Φοράω γενικά μονόπετρα, είναι σαν σφραγίδα. Όλα είναι από τον σύντροφο μου αλλά δεν είναι...είναι απλά δώρα. Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στο πρόσωπό του.»

Η Ταραμπανκο ντύθηκε νύφη

Αρραβωνιάστηκε η Κάτια - Το εντυπωσιακό μονόπετρο από τον καλό της

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη περίοδο αφού τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά της φαίνεται να πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Το μοντέλο μιλάει πολύ ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο τον Δώρη, όπως τον αποκαλεί και οι κοινές εμφανίσεις τους παίρνουν και δίνουν.

Με την εμφάνιση της μάλιστα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα την Πέμπτη 12/5 έγινε μια πολύ όμορφη αποκάλυψη για τους δύο τους, καθώς η Κάτια επέλεξε να φορέσει το μονόπετρο, που της έδωσε ο καλό της. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη πράξη αγάπης, για ένα δώρο από εκείνον προς το μοντέλο, θέλοντας έτσι να της αποδείξει πως η οικογένεια του την αποδέχεται στο πλάι του, όπως είπε και η ίδια. Να σημειωθεί εδώ πως το δαχτυλίδι το έχει από την μητέρα του, η οποία σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή και όσο να ναι συγκινείται με την όλη αναφορά.

Κάτια Ταραμπάνκο - μονόπετρο

Κάτια Ταραμπάνκο