Survivor 5: Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά από την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Κάτια Ταρμπάνκο φαίνεται να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ από τότε που αποχώρησε από το Survivor 5 μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Από τότε, πολλά έχουν ακουστεί για το ποσό που η ίδια κέρδισε όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο εχθές 31/3 διέψευσε όλα όσα είχαν γραφτεί τον τελευταίο καιρό.

Από την άλλη, ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr την απαθανάτισε μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Τεό Κωνσταντόπουλο στα εγκαίνια νέου καταστήματος. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της

Κάτια Ταραμπάνκο με τον σύντροφό της

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Αποκλειστική φωτογραφία Ταραμπάνκο

Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση της Ταραμπάνκο στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor 5

H Kάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5 βρίσκεται στην Ελλάδα πλήρως ανανεωμένη και από ότι φαίνεται προτιμάει να περνάει πολύτιμο χρόνο με τον καλό της (Δείτε τα τρυφερά τετ- α- τετ). Η ενασχόληση της ωστόσο με τα social media φαίνεται να πήγε λίγο πίσω καθώς της είχαν λείψει άλλα πιο σημαντικά πράγματα.

Το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε να κάνει το πρώτο της post μιας και έχει φανατικό κοινό, που την θαυμάζει. Έτσι λοιπόν, προχώρησε σε μια δημοσίευση με ένα άλμπουμ φωτογραφιών από την παραμονή της στο παιχνίδι περιγράφοντας την όλη εμπειρία από τις δύο συμμετοχές της.

«Μας πήρε έναν χρόνο αλλά τον κλείσαμε τον κύκλο μας! Ένας κύκλος…έντονος από τον οποίον αποκόμισα πανέμορφα “ανεξίτηλα” σημάδια στα γόνατα στα χέρια, πλάτες, παλάμες, κλπ, για να θυμάμαι αλλά το σημαντικότερο που αποκόμισα από το παιχνίδι αυτό, την ζούγκλα, τους στίβους μάχης, τους συμπαίκτες μου, είναι μοναδικά πράγματα για τον Άνθρωπο, την ψυχοσύνθεση μας, τα όρια μας, τα όρια μας όταν ξεπερνιούνται, το ένστικτο σωματικής και ψυχικής επιβίωσης και της Δύναμης που κρύβουμε. Όλοι μέσα μας όταν πιστεύουμε πως δεν αντέχουμε άλλο.
Και το μόνο που χρειάζεται όταν όλα γύρω σου μοιάζουν να καταρρέουν και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου,
είναι ένα βηματάκι ακόμα, ένα άλμα ακόμα, ένα εμπόδιο ακόμα, λίγη προσπάθεια ακόμα και ΤΣΟΥΠ! μόλις ξεπέρασες τα όρια σου και είσαι όρθιος! Και συνεχίζεις. Γιατί έχεις την δύναμη! Είναι μέσα σου».