«Ο Κώστας έκανε ένα μεγάλο βήμα...» - Η σπόντα της Καλάβρια για τον γάμο της Παναγιωτοπούλου με τον Πηλαδάκη

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Κώστας έκανε ένα μεγάλο βήμα...» - Η σπόντα της Καλάβρια για τον γάμο της Παναγιωτοπούλου με τον Πηλαδάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (17/5) η Μαρία Καλάβρια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της φίλης της, Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5 και στην σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας εξήγησε για ποιο λόγο πήρε την απόφαση να αφήσει το μοντέλο τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας που την έφερε πίσω στην Ελλάδα), ενώ πέταξε και μία σπόντα για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Θα κάνουν το επόμενο βήμα Παναγιωτοπούλου - Πηλαδάκης σύμφωνα με την Καλάβρια;

«Έκανε ένα μεγάλο βήμα να μιλήσει στην κάμερα όσο η Ναυσικά ήταν στο παιχνίδι. Ίσως της κάνει και άλλη μία. Εγώ δεν είπα τίποτα», είπε η Μαρία Καλάβρια και αμέσως αναφώνησαν όλοι στο πλατό του Happy Day.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γάμος Πηλαδάκης

«Ο Κώστας είναι πρώτη φορά που είναι έτσι, δηλαδή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε τόσο πολύ ερωτευμένος με μία γυναίκα», είπε κλείνοντας η Μαρία Καλάβρια.

«Η Ναυσικά έπαιζε κανονικά, ενώ είχε θέμα...»

Η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 16/5, και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 5. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι για λόγους υγείας και οι ομάδες αναδιαμορφώθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε πως το μοντέλο αντιμετώπιζε φρικτούς πόνους στο στομάχι, εδώ και πάρα πολύ καιρό και πολλές φορές την επηρέαζε τόσο που δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Βέβαια, τόνισε πως της έλειπε πολύ και ο σύντροφός της.

«Η αλήθεια είναι ότι είχα δει αρκετές φορές τη Ναυσικά να πονάει. Είναι και άτομο που υπομένει πάρα πολύ τον πόνο οπότε κάποιες φορές δεν μιλούσε κιόλας. Δηλαδή έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα ενώ είχε θέμα με το στομάχι της. Της έλειπε και πάρα πολύ ο σύντροφος της», είπε χαρακτηριστικά.

Σοφιάνα Αβραμάκη

Και κατέληξε: «Η Ναυσικά όπως και εγώ, ήταν στο Survivor από την πρώτη μέρα οπότε είχε περάσει πάρα πολύς καιρός, τα άτομα παρέμεναν πολλά οπότε κάπου δεν βλέπαμε φως στο τούνελ».