Η κορμάρα Ελενη Χατζίδου στα 41 ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κορμάρα Ελενη Χατζίδου στα 41 ποζάρει με μαγιό και «ρίχνει» το Instagram

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media πόσο έτοιμη ήταν να γίνει μητέρα. Μαμά και κόρη περνούν καθημερινά άπλετο χρόνο μαζί κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, ενώ μια από τις αγαπημένες τους στιγμές μαζί είναι όταν μαγειρεύουν παρέα.

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει πραγματικά τις ώρες με την μικρή Μελίτα και αυτό φαίνεται από τις συχνές δημοσιεύσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Η Μελίτα Παύλου μπορεί να θεωρηθεί πια μια μικρή Influencer. Μάλιστα, η μικρή ξέρει να εντυπωσιάζει όχι μόνο με τις γλυκές ατάκες της αλλά και με το παιχνιδιάρικο ντύσιμό της.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου με τη μικρή Μελίτα στην παραλία

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας 16/5 μία τρυφερή φωτογραφία της κόρης της με το πολύχρωμο κοριτσίστικο μαγιό της.

Και η ίδια η τραγουδίστρια όμως μας έδειξε το καινούριο της μαγιό.

χατζιδου

Έτσι έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου από τότε που γνώρισε τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου δεν έχει αλλάξει μονάχα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Την έβαλε από την αρχή σε σωστό πρόγραμμα διατροφής, αλλά και γυμναστικής. Μπορεί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της να πήρε 20 κιλά, όμως με την βοήθεια του μετά την γέννα τα έχασα αμέσως.

Μόλις εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίτας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), η Ελένη είχε διστάσει να παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά. Σήμερα βέβαια έχει επανέλθει στο βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη.

«Τα πρώτα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά τη γέννα. Περιττό να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω άντρα γυμναστή και με ανέλαβε προσωπικά! Μου έμειναν ακόμα 3 κιλά για να φτάσω τον στόχο μου!», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της το 2020.

Η Ελένη Χατζίδου αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στη φυσική της κατάσταση σε συνδυασμό με ένα υγιεινό μενού, αφού έχει κόψει όλα τα junk food - «χωρίς διατροφή δεν γίνεται δουλειά» έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου δίαιτα