«Ήμουν μέσα στον τοκετό...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη μετά τη γέννηση των παιδιών του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήμουν μέσα στον τοκετό...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη μετά τη γέννηση των παιδιών του

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

Τρισευτυχισμένος ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τη γέννηση των παιδιών του

«Τις γνωρίσαμε την Κυριακή. Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω. Είναι τρομερό να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από εσένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα τον ομφάλιο και τις δύο φορές.

Ήμουν ήρεμος και μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να έχω ένταση, ένταση σε mood αγώνα και είχε και υπέρβαση από τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ η γιατρός που έφερε στον κόσμο τα παιδιά αποκάλυψε πως η Μαρία γέννησε φυσιολογικά και η μητέρα ήταν πάρα πολύ δυνατή και ψύχραιμη.

«Είμαστε σε έρευνα για το όνομα. Τώρα ξεκινάμε να έχουμε έμπνευση. Με τρεις γυναίκες στο πλευρό μου αισθάνομαι πολύ όμορφα αλλά έχω κάποιες παραπάνω ευθύνες. Τώρα πια σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω για να έχουμε μία όμορφη ζωή και να μην τους λείψει κάτι», ανέφερε κλείνοντας ο πυγμάχος.

Ποια είναι η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη

Στο πρόσωπο της αγαπημένης του Μαρίας έχει βρει τον αληθινό έρωτα ο πρωταθλήτής του kickboxing καθώς και οι δυο περνάνε απίστευτα. Μάλιστα, και οι δυο έχουν στενή σχέση με την γυμναστική μιας και η σύντροφός του εργάζεται στο γυμναστήριο του Μιχάλη Ζαμπίδη. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των παιδιών τους.

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα. Περιμένουμε διδυμάκια», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο ίδιος στην εκπομπή Love It -διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του-.