«Μου έκανε επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας "καρφώνει" τον Αλέξη Κούγια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έκανε επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας

Όσο οι δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκονται σε εξέλιξη, ο δικηγόρος τους, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε στο δικαστήριο, όπου παρευρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, με τον οποίο έχει ξεκινήσει μία απίστευτη διαμάχη εξαιτίας του σχολίου του δικηγόρου για τον Μάνο Χατζιδάκι. Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως το θέμα θα λυθεί δικαστικώς.

Κατά την συνάντησή τους, λοιπόν, ο ηθοποιός καλημέρισε τον συνήγορο των κατηγορουμένων με ευγένεια, ωστόσο ο δεύτερος δεν είχε την ίδια διάθεση για συζήτηση και ξεκίνησε μία ένταση ανάμεσά τους, με τον Κούγια να φωνάζει αγράμματο τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Μιλώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τρίτη 17/5, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν θα ήθελε να συνεχίσει να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά αν αυτή είναι η επιθυμία του θα βρεθεί η λύση.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια

«Προ ολίγου συναντηθήκαμε στον διάδρομο, του είπα καλημέρα και μου έκανε οξύτατη επίθεση ότι είμαι αμόρφωτος καραγκιόζης, που δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που λέμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Του είπα καλημέρα, εγώ δεν κρατάω κακίες. Αμέσως μου έκανε επίθεση.

Δε μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του. Και του είπα "λέτε εμένα αμόρφωτο που έχω σπουδάσει νομικά όπως κι εσείς;" Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, αν θέλει εκείνος να με στείλει δικαστικά, θα τα βρούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση του...»

Την Δευτέρα 16/5, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην ίδια εκπομπή και εξέφρασε την άποψή του για τον Αλέξη Κούγια ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του.

«Έχω εκπλαγεί, γιατί ο κ. Κούγιας προσπαθεί εδώ και καιρό να μειώνει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Αν είναι τόσο καλός φίλος του θεάτρου, πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζει έναν ηθοποιό που παίζει εδώ και 45 χρόνια; Είναι δυνατόν άνθρωπος, θεατρόφιλος να μην γνωρίζει εμένα;

Τι να πω; Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση που έχει έρθει και να λέει ότι έγινα πρόεδρος εξαιτίας του Λιγνάδη. Εγώ ήμουν πρόεδρος πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του μία φορά. Τον ρώτησα στο τηλέφωνο γιατί τα λέει όλα αυτά για μένα και μου απάντησε ότι θα τα πούμε από κοντά».

Μπιμπίλας - Κούγιας