Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Αλέξης Κούγιας: «Θα τα πούμε στην δικαιοσύνη!» - Σφοδρή "επίθεση" σε Μπιμπίλα, Κραουνάκη και γιο Χατζιδάκι

Η σχετική ανακοίνωσή του

Αλέξης Κούγιας: «Θα τα πούμε στην δικαιοσύνη!» - Σφοδρή
News 16.05.2022 13:06
Από Youweekly Team

Μετά την πρώτη ανακοίνωσή του, λίγες μέρες πριν σχετικά με τη αναφορά του στο όνομα του Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Αλέξης Κούγιας προχωρά σε δεύτερη ανακοίνωση του έπειτα από τους σχολιασμούς του Σπύρου Μπιμπίλα, του Σταμάτη Κραουνάκη και του γιου του Χατζιδάκι για όσα είχε αναφέρει ο δικηγόρος.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας

Επίθεση σε δημοσιογράφους «συγκεκριμένης μερίδας ΜΜΕ» εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, κατηγορώντας τους για παραποίηση της ερώτησης που έκανε σε θύματα του Λιγνάδη, στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, ενώ προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος των Γιώργου Θεοφανόπουλου – Χατζιδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Σπύρου Μπιμπίλα.

«Είναι πλέον πασιφανές ότι μια συγκεκριμένη μερίδα ΜΜΕ που χρησιμοποιούν δημοσιογράφους που το κύριο προσόν τους είναι η ιδιαιτερότητά τους, έχουν αναγάγει τη με κάθε μέσο καταδίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ως σκοπό ύπαρξής τους.

Αντί να αναδεικνύουν ότι εδώ και ημέρες το Δικαστήριο και ο Εισαγγελέας της έδρας «καταζητούν» δύο από τους τέσσερις δήθεν βιασθέντες, για να έλθουν στο δικαστήριο και να καταγγείλουν τα όσα δήθεν υπέστησαν από τον Δημήτρη Λιγνάδη, παραποιούν ερωτήσεις μου και εμφανίζουν διαφόρους που ούτε τις άκουσαν, ούτε ήταν στο Δικαστήριο, για να τις κριτικάρουν.

Την ερώτησή μου για τους Κάρολο Κουν, Μάνο Χατζηδάκη, Πέλο Κατσέλη, τους μεγάλους δηλαδή δασκάλους του θεάτρου, την παραποίησαν εντελώς και περί αυτού έχω αναφερθεί σε λεπτομερή ανακοίνωσή μου, την οποία εξαφάνισαν.

O Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση

Η ερώτησή μου ήταν σαφής και έγινε σε μάρτυρα υπερασπίσεως του Δημήτρη Λιγναδη, διακεκριμένο δικηγόρο – θεατρόφιλο: «είναι σύνηθες στο περιβάλλον των δασκάλων του θεάτρου να υπάρχουν ανήλικα νεαρά άτομα, αφού αυτές τις ηλικίες έχουν μαθητές;».

Αυτή την απλή ερώτηση διαστρέβλωσαν οι ομοφυλόφιλοι – ακτιβιστές δημοσιογράφοι συγκεκριμένων ΜΜΕ και έτσι άρχισε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης προς ένα συγκεκριμένο ακροατήριο, αυτό που θέλει τα παιδιά μας, αντί να μας προσφωνούν πατέρα και μητέρα, να μας προσφωνούν γονέα 1 και γονέα 2, και έτσι εμφανίστηκε να με εξυβρίζει και να με συκοφαντεί ο «γιος» του Μάνου Χατζηδάκη,

που δεν είναι ο φυσικός γιος του, αφού ο Μάνος Χατζηδάκης ουδέποτε απέκτησε παιδιά, και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, που ενώ έχει γράψει αριστουργήματα, όταν ανοίγει το στόμα του, δεν γνωρίζει καν τι είναι αυτά που εκστομίζει και, όταν πηγαίνει στην τουαλέτα, βουλώνει ο βόθρος.

Και για τους δύο αυτούς, αλλά και για τον Μπίμπιλα, η απάντηση είναι μία:

Θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη, γιατί εκεί που απευθύνεστε υπάρχει η δικτατορία της ιδιαιτερότητος, αλλά στις δικαστικές αίθουσες υπάρχει η Δημοκρατία της συντριπτικής πλειοψηφίας που εμπεδώνει την κοινωνική ειρήνη με τον φυσικό και μοναδικό τρόπο δημιουργίας οικογένειας ευτυχισμένων και ισορροπημένων ανθρώπων».

«Καταπέλτης» ο Γιώργος Χατζηδάκις - Η απάντησή του στον Αλέξη Κούγια

Και ο γιος του Χατζιδάκι, Γιώργος, φυσικά δε παρέλειψε να τοποθετηθεί επί του θέματος και με ένα κείμενο του Μάνου Χατζηδάκι από τα «Σχόλια του Τρίτου», απάντησε στον Αλέξη Κούγια. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Γιώργος Χατζιδάκις προχώρησε στην δημοσίευση της φωτογραφίας του πατέρα του με την παρακάτω λεζάντα:

Στη συκοφαντική και αήθη αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη που προσβάλλει βάναυσα τη μνήμη του και αποτελεί ύβρι, σας παραθέτω ως απάντηση ένα κείμενο του:

«Οι “χοίροι” είναι ζώα που αρέσκονται να ζουν μες την ακαθαρσία και να κυκλοφορούν μέσα σ’ αυτήν με άνεση και φιλαρέσκεια. Αγνοούν όλους τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και δημιουργούν μιαν αποπνικτική ατμόσφαιρα για όσους έχουν την ατυχία να ζουν κοντά σε χοιροστάσια, ακόμη και σε απόσταση απ’ αυτά. Και οι “χοίροι’’, ως γνωστόν, επέστρεψαν και ζούνε πλέον μες τις πολιτείες. Φαίνεται πως τους θελήσαμε, τους νοσταλγήσαμε. Κι έτσι επιστρέψανε και θα μας συντροφεύουν δια παντός. Αυτά περί “χοίρων” και δεν θα επανέλθουμε.»
(Από ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, έκδοση 1980)

Γιώργος Χατζιδάκις
15/05/2022

γιωργος χατζηδακης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μακριά από την κληρονομιά μας τα σάπια βατράχια» - Ο Κραουνάκης "κατακεραύνωσε" τον Αλέξη Κούγια

«Ο άνθρωπος αυτός λόγω της αγραμματοσύνης του...» - "Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας για το Μπιμπίλα

Share