«Θα μπορούσε να...»: Ο Γιάννης Μόρτζος «αδειάζει» το Μάρκο Σεφερλή

Άκρως αφοπλιστικός ο ηθοποιός

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θα μπορούσε να...»: Ο Γιάννης Μόρτζος «αδειάζει» το Μάρκο Σεφερλή

Τον ηθοποιό Γιάννη Μόρτζο γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (δείτε εδώ τις εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου 17/5). Υποδύεται το ρόλο του Βαγγέλα, του ανθρώπου εξαιτίας του οποίου ξεκίνησαν όλα.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του σύζυγό, στο κίνημα metoo, στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον Μάρκο Σεφερλή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μόρτζου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός όταν το ζευγάρι κάνει την ίδια δουλειά, η Γιούλη με βλέπει σαν δάσκαλό της. Έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, μια χαρά είναι, με βολεύει. Γνωριστήκαμε σε ένα καλλιτεχνικό στέκι στη Θεσσαλονίκη. Έλειπα πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Η σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” ατύχησε, πικράθηκα με τον τρόπο που σταμάτησε», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο Γιάννης Μόρτζος σχολίασε στη συνέχεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το κίνημα metoo: «Με τον Φιλιππίδη στεναχωρήθηκα, δεν θέλω να υποφέρουν οι άνθρωποι, ήταν ένας καλός φίλος, δεν είχα διαφορές μαζί του. Δεν μου φαίνεται τίποτα απίστευτο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. Τα γεγονότα αυτά είναι τόσο ευαίσθητα, που δεν ξέρεις ποιος φταίει περισσότερο, γιατί μπορεί να φταίνε και οι δύο».

«Είμαι 80 ετών, πέρασα περιπέτεια, έκανα επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και ακολούθησαν 50 μέρες στην εντατική. Τον Μάρκο Σεφερλή τον είχα μαθητή στη δραματική σχολή. Τον δέχεσαι; Καλώς! Δεν τον δέχεσαι; Δεν τον βλέπεις, όπως δεν τον βλέπω εγώ. Θα μπορούσε να κάνει σπουδαία και σοβαρά πράγματα, αλλά δεν το έκανε»., είπε χαρακτηριστικά για τον Σεφερλή.

μορτζος

Τι μέλλει γενέσθαι για το Super Mammy του Σεφερλή

Αμφιταλαντευόμενη ήταν μέχρι πρότινος η παραμονή του Super Mammy στον ΑΝΤ1, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά. Οι νέες πληροφορίες, επιβεβαιώνουν το προ ολίγων ημερών αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

Παρά το γεγονός πως από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής της, η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις ρατσιστικές και σεξιστικές ατάκες της, συνεχίζει και σημειώνει αρκετά αξιοπρεπή νούμερα και για τον λόγο αυτό το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να του δώσει από τώρα το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν πως το “χιούμορ” με την ατυχή φράση περί βιασμού που παρέπεμπε σε αντιλήψεις του 1980, όπως μεταδόθηκε στο πρώτο επεισόδιο, θεωρείται ως ένα λάθος που δεν επαναληφθεί στη συνέχεια του προγράμματος.