«Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω...»Η απάντηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για την παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Οι δηλώσεις της για το πρωτοφανές περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω...»Η απάντηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για την παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», Σίσσυ Χρηστίδου μπλέχτηκαν σε μία απίστευτη παρεξήγηση το πρωί της Κυριακής 15/5. Η πρώτη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 16/5 σχετικά στην εκπομπή Happy Day και την την αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

Στη συνέχεια, το πρωί της Τρίτης 17/5 η τηλεοπτική παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου και εξήγησε τι συνέβη ακριβώς και έφυγε ξαφνικά από τη μία εκπομπή για να βγει ζωντανά στην άλλη.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για το περιστατικό με τη Χρηστίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open. Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί. Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις.

Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα! Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

πασχαλιδου

Ο σχολιασμός της Τσιμτσιλή και η "απάντηση" της Χρηστίδου

Το πρωί της Δευτέρας 16/5 στην εκπομπή Happy Day, σχολιάστηκε ένα γεγονός που απασχόλησε αρκετά τα μέσα, η παρεξήγηση αν μπορεί να ειπωθεί έτσι της Σίσσυ Χρηστίδου με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και την εμφάνιση της στο πλατό της Ελένης Τσολάκη, ενώ οι εκπομπές βρίσκονται απέναντι την ίδια ώρα.

Όπως υποστήριξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μιλώντας με την αρχισυντάκτρια του Happy Day, είχε «κλείσει» να βγει στο Open Weekend από την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο την κάλεσαν μετά και από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Εκείνη, αποδέχτηκε την πρόσκληση και υποστήριξε πως τους ενημέρωσε για την προγραμματισμένη εμφάνισή της.

«Λάθος και της Αλεξάνδρας, που την αγαπώ και είναι φίλη μου. Όταν έχεις κανονίσει να βγει στο στούντιο της Τσολάκη και σε ζητάει η απέναντι εκπομπή, μπορείς να τους το πεις. Δεν είναι ωραίο. Θα βγει κάποιος ταυτόχρονα και στις δύο εκπομπές; Καίει την εμφάνισή της» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε πως η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το έκανε όλο αυτό από την καλή της την καρδιά.

Η πλευρά της Χρηστίδου ωστόσο υποστήριξε ότι δεν την “έκλεισαν” τελευταία στιγμή, αλλά την κάλεσαν ως κεντρική καλεσμένη λόγω Eurovision, εκείνη δέχτηκε και δεν τους ενημέρωσε πως είχε την πρόταση και για άλλη εκπομπή.

Στο μεταξύ, ένας διαδικτυακός ακόλουθος της Σίσσυς Χρηστίδου σχολίασε το μπέρδεμα με καυστικό τρόπο, με την παρουσιάστρια του Mega να απαντά χιουμοριστικά: «Καλέ… γιατί δεν το έλεγε από την αρχή και ψαχνόμασταν;; Σιγά.. Δεν παρεξηγούμε εμείς, στο καλό».

Η