Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος» - Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά για τις πρώτες στιγμές με τον γιο του στο σπίτι

«Είναι φοβερή εμπειρία»

«Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος» - Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά για τις πρώτες στιγμές με τον γιο του στο σπίτι
News 17.05.2022 12:32
Από Youweekly Team

Ο Πάνος Ιωαννίδης εντοπίστηκε από την κάμερα του Πρωινού, την Τρίτη 17/5 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και ο δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει λίγα πράγματα για τα συναισθήματά του για τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει. Λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό πως η σύντροφός του γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα μικρό αγόρι και έτσι η ζωή του, αλλάξε για πάντα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Έτσι, λίγο πριν αποχωρήσει για την Ιταλία μαζί με τους άλλους δύο σεφ του MasteChef, όπου θα πραγματοποιηθούν κάποια γυρίσματα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο γιος του είναι υγιής, ωστόσο εκείνος είναι άυπνος. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό από τον κόσμο, απλώς έτυχε. Βέβαια, όπως είπε και η Ελένη Μενεγάκη, μας έπιασαν όλους στον ύπνο.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για την γέννηση του γιου του

«Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Μια χαρά είναι ο μπέμπης, όλα κομπλέ. Όλα τέλεια! Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία», είπε αρχικά.

Πάνος Ιωαννίδης

Και συμπλήρωσε για το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη παρέμεινε κρυφή σε όλη τη διάρκεια: «Δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς. Πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια, αυτά τα πράγματα έρχονται».

Τζο Κουτρουμάνου: Αυτή είναι η σύντροφός του

Το Σαββατοκύριακο βέβαια αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το όνομα της γυναίκας που βρίσκεται στο πλευρό του και δεν είναι άλλη από την Τζο Κουτρουμάνου.

Ο σεφ έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ προβάλλει μόνο την δουλειά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real Life, η γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του ονομάζεται Τζο Κουτρουμάνου και είναι συνεργάτιδα του σεφ καθώς διαχειρίζεται τις πολλαπλές δραστηριότητές του.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο και τους τελευταίους μήνες, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα.

Πάνος Ιωαννίδης σύντροφος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι πολύ πιο εύκολο να περιγράψεις ένα πιάτο» - Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά για τις πρώτες στιγμές με τον γιο του

«Ο θείος περιμένει μωρό;» - Τους άφησε όλους άφωνους η Μενεγάκη για το μωρό Κουτσόπουλου και Μιχαλοπούλου

Share