Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην μεγάλη οθόνη - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην μεγάλη οθόνη - Τι συνέβη;

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος, ύστερα από την δίκη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16/5. Πολλοί είναι εκείνοι που τον κατακρίνουν και τον απεχθάνονται για την αποτρόπαια πράξη του, με βασικά πρόσωπα αυτά της οικογένειας της Κάρολαιν, ωστόσο όλη αυτή η ιστορία, παρά το τραγικό της τέλος τράβηξε το ενδιαφέρον των καναλιών με έναν άλλο σκοπό.

Θα γίνει ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ντοκιμαντέρ;

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό του ANT1, δύο διαφορετικά τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και μία εταιρεία παραγωγής στη Μεγάλη Βρετανία ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν ένα ντοκιματέρ μικρού μήκους για τη ζωή του.

Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, οι αρμόδιοι επικοινώνησαν με τον δικηγόρο του Αναγνωστόπουλου και αυτή τη στιγμή αναμένονται οι διαπραγματεύσεις και η τελική απάντηση για το αν θα πραγματοποιηθεί αυτό το γεγονός.

Η ψυχολογική κατάσταση του δολοφόνου της Κάρολαιν μετά την ανακοίνωση της ποινής του

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες αντιδράσεις που είχε ο εντολέας του μετά την ανακοίνωση της ποινής του (δείτε εδώ πόσα χρόνια θα μείνει στην φυλακή).

«Κάθε απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή. Οι δικαστές κρίνουν και αποφασίζουν για την υπόθεση. Εμείς δώσαμε τα στοιχεία για να κριθεί η απόφαση και για να αναγνωριστούν κάποια ελαφρυντικά αλλά σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι σεβαστή.

Η επικοινωνία μετά την απόφαση ήταν πολύ δύσκολη με τα μέτρα και τις συνθήκες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι απογοητευμένος απλά και ίδιος αισθάνεται ακόμα θρήνο για όλο αυτό που συνέβη, που καταστράφηκαν τα πάντα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Γλυκά Νερά

Η αντίδραση του καθενός τη στιγμή που του επιβάλλεται η ποινή είναι προσωπικό. Δεν είναι ένας άνθρωπος αμετανόητος, είναι βαθιά μετανιωμένος για ό, τι έχει γίνει. Δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με τον εντολέα μου, ούτε εγώ είχα μάθει για τις δηλώσεις του πατέρα της Κάρολαϊν (δείτε εδώ τι είπε). Δεν παρευρέθηκε κανείς από την οικογένειά του. Όπως δεν παρευρέθηκαν από τη μεριά της Κάρολαϊν έτσι και από την μεριά του Μπάμπη. Έχουμε να κάνουμε ένα παιδί και οι αρμονικές σχέσεις θα επηρεάζονταν.

Έχουμε ένα αδίκημα ομολογημένο. Δεν βρέθηκε ποτέ το κίνητρο γιατί πραγματικά δεν υπήρχε. Οι λόγοι δόθηκαν από τον εντολέα μου», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Εσωτερική φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI