«Ξινή, ε ξινή!» - Έξαλλος ο Μικρούτσικος με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα του Super Κατερίνα

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ξινή, ε ξινή!» - Έξαλλος ο Μικρούτσικος με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα του Super Κατερίνα

Έξαλλος ο Aνδρέας Μικρούτσικος, έγινε το πρωί της Τρίτης 17/5. Αφορμή στάθηκε το πρωτοφανές περιστατικό μεταξύ Αλεξάνδρας Πασχαλίδου και Σίσσυς Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, την Κυριακή 15/5.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε συνέντευξη η αγαπημένη Αλεξάνδρα και εξήγησε τι συνέβη ακριβώς και έφυγε ξαφνικά από τη μία εκπομπή για να βγει ζωντανά στην άλλη. Τα λεγόμενά της φαίνεται όμως πως δε βρήκαν σύμφωνο το Μικρούτσικο, ο οποίος από το πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, εξέφρασε τη δική του άποψη για το περιστατικό.

Το σχόλιο του Μικρούτσικου για την Πασχαλίδου

«Η αιτία είμαι εγώ γιατί δεν το έκλεινα και οπότε την καθυστερούσα. «Συμφώνησε να βγει μετά το διαφημιστικό διάλειμμα και μετά έφυγε. Αν έχεις πει να βγεις 10:10 και βγεις 10:20, δεν σπας το στούντιο, γιατί ροή δεν είναι ράγες άρα αν είμαι ξινός θα σου κάνω πρόβλημα. Ξινή, ε ξινή!» είπε.

Οι δηλώσεις της Πασχαλίδου που έκαναν έξαλλο τον Μικρούτσικο

«Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open. Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί. Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις.

Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα! Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.