«Δεν νιώθω άνετα να λέω...» - Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της

Οι πρώτες δηλώσεις της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν νιώθω άνετα να λέω...» - Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της

Το πρωί της Τρίτης 17/5, η κάμερα του Πρωινού του Αντ1, συνάντησε την αγαπητή Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από την ίδια μάλιστα στο προσωπικό λογαριασμό της στο Youtube. Η όμορφη παρουσιάστρια συνήθως δεν μιλάει για τα προσωπικά της ωστόσο έδωσε κάοιιες απαντήσεις σε όσα την ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Όσα είπε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον χωρισμό της

Η παρουσιάστρια είπε πως δεν νιώθει άνετα να συζητάει για τα προσωπικά της στην τηλεόραση, όχι για κάποιο ΄άλλο λόγο αλλά επειδή όπως είπε κάποιος μπορεί να τρώει και εκείνη την ώρα να "πετάγεται" εκείνη και να λέει το χωρισμό της, ενώ το Youtube είναι σαν μια κοινότητα όπου νιώθει πιο άνετα. Όσο για την ψυχολογία της δήλωσε πως είναι μια χαρά και είναι κάτι που όλοι περνάνε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της

Η Εβελίνα Νικόλιζα μιλά πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη για το χωρισμό της

Το πρωί της Παρασκευής 13/5, καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η λαμπερή Μπέσσυ Αργυράκη και μεταξύ άλλων, δεν γινόταν να μην μιλήσει εφόσον ερωτήθηκε από τους παρουσιαστές, για το πρόσφατο χωρισμό της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα, που γνωστοποίησε η ίδια μέσα από video στο κανάλι που έχει στο Youtube.

Μπέσσυ Αργυράκη είπε χαρακτηριστικά για το γεγονός: «Είναι τόσο αγαπημένοι, παρόλο που χώρισαν. Αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Δεν τη ρωτάω, γιατί δεν αντέχω να τη ρωτάω, ήταν κοινή τους απόφαση…

Στεναχωριέμαι πολύ. Δεν θέλει να μου δείξει τα συναισθήματά της η Εβελίνα. Τον Κλεάνθη τον ένιωθα σαν παιδί μου…Θέλω το καλό της κόρης μου και του πρώην συντρόφου της, πέρασαν οκτώ όμορφα χρόνια… Έκλαψα πολύ για τον χωρισμό τους… Μιλάω με τον Κλεάνθη»!