«Ο σύντροφός μου έχει κάνει... »: Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για το μέλλοντα σύζυγό της

Αυτό σίγουρα πόνεσε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο σύντροφός μου έχει κάνει... »: Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για το μέλλοντα σύζυγό της

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι γεγονός πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και μάλιστα πολύ ερωτευμένη. Αυτό φαίνεται και από τις δημόσιες εμφανίσεις, που κάνει συχνά με τον καλό της. Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολύ καιρό μαζί όμως η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη και, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το μοντέλο σύντομα πρόκειται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκείνος έχει δώσει για αρχή ένα μονόπετρο δώρο στο μοντέλο, το οποίο το είχε από τη μητέρα, που δεν είναι πια στη ζωή. Μέχρι ωστόσο να γίνει η πραγματική πρόταση γάμου, είδαμε την Κάτια στο Mega Kαλημέρα να κάνει μια πρόβα νυφικού για το bridal show του «Yes I Do» , που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Η αποκάλυψη της Ταραμπάνκο για το σύντροφό της

Μιλώντας για τον σύντροφό της αποκάλυψε: «Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομα μου στα ρώσικα στο πρόσωπό του».

τατουαζ

Ως προς την συγκατοίκηση τους είπε: «Το τελευταίο διάστημα λείπει στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, οπότε τώρα συγκατοικώ με τις δύο μου γάτες», ενώ αμέσως μετά ομολόγησε τι την κέρδισε στον σύντροφό της: «Με κέρδισε στο βασικότερο ότι δεν με πιέζει στη δουλειά μου υπήρχαν οι σχέσεις που δεν δεχόντουσαν το μόντελινγκ ήταν αιτία χωρισμού τις περισσότερες φορές».

Τέλος αναφέρθηκε και στον λόγο που χωρίζει από τις σχέσεις της. «Τις περισσότερες φορές αιτία χωρισμού ήταν η δουλειά μου. Βεβαίως και θα ήθελα να παρουσιάσω εκπομπή, υπάρχουν συζητήσεις», είπε σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Η πρόβα νυφικού της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, ένα νυφικό, το οποίο θα φόραγα πάρα πολύ εύκολα όταν με το καλό έρθει και η δική μου η ώρα. Άμα κολλήσεις και μια Harley από πίσω ή τα ένα queen ή τα αρχικά μου είναι αυτό ακριβώς, που θα μπορούσα να υποστηρίξω σαν Κάτια.

Πιστεύω θα κάνω ένα κρητικό γάμο, κάθε βδομάδα, και διαφορετικό νυφικό. Στο ίντερνετ δέχομαι έτσι εβδομαδιαία 4-5 προτασούλες. Από εκεί και πέρα κανονική πρόταση, δαχτυλίδι, εντάξει όλοι ξέρουμε, ήταν τότε στο διαγωνισμό με τα μοντέλα, καλά πήγε τότε αυτό.

Η Ταραμπανκο ντύθηκε νύφη